Lukitos Vloženo 10. Září 2018 Sdílet Vloženo 10. Září 2018 Zdravím, od léta řeším problém, že mě neustále klesá napětí baterie na 12,5 V za 14 dní. Připojím mikroprocesorovou nabíječku zobrazí se 12,5 V a začne nabíjení. Vetšinou zrovna vysávám i auto, tak mám otevřené všechny dveře. Svítí pouze diody na nohy, ale i tak za 30 minut se dostanu pouze na 12,8 V. Jak zavřu dveře jde napětí nahoru už lépe. Stejně, ale trvá 2 hodiny než je na nabíječce 14,5 V a nabíjení se ukončí. Specifikace: 1.0 81 kW. Stáří 3/4 roku. Najeto 13 000 km. Denně jezdí 50 km. Startuji max 3 krát. Pomocí Caristo mám deaktivováno start & stop. Děkuji za vaše názory. Ve světě motorů jsem četl, že moderní auta vybavená "inteligentním nabíjením" na tento nešvar trpí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukitos Vloženo 12. Září 2018 Autor Sdílet Vloženo 12. Září 2018 (editace) Našel jsem ten článek a potvrdilo se mě co jsem psal. Snad jen vypnutí start & stop pomocí CARISTA varianta A nedělá nějaký problém. http://www.auto.cz/proc-stop-start-nici-autobaterie-tohle-byla-draha-uspora-113291 Editováno: 12. Září 2018, autor: Lukitos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kyselinka Vloženo 17. Září 2018 Sdílet Vloženo 17. Září 2018 Vybehni do autorizaku a opytaj sa ci na tvoje auto nie je zvolavacia akcia ohladom baterie. Na moje je, no odmietol som ju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMatej Vloženo 17. Září 2018 Sdílet Vloženo 17. Září 2018 Svolávací akce jde najít i na webu škoda auto. http://recall.skoda-auto.com/260/cs-cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysotravic Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 otazka dá se dobíjet přes zásuvku zapalovače udržovací nabíječkou do 1ampéry u škody rapid 81 kw 1.2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mičurin Vloženo 18. Únor 2020 Sdílet Vloženo 18. Únor 2020 myslím že jo,je pod stálým proudem,dělal sem to u felicie a spokojenost,bat,vydržela11let,a to sem moc nejezdil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysotravic Vloženo 20. Únor 2020 Sdílet Vloženo 20. Únor 2020 V 18. 2. 2020 na 21:22, mičurin napsal: myslím že jo,je pod stálým proudem,dělal sem to u felicie a spokojenost,bat,vydržela11let,a to sem moc nejezdil. No jo ale dnešní auta s inteligentnim dobíjením je asi trošku jiného. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.