Publikováno Září 20, 20186 r Nasiel som iba clanok o FIII..... Mate niekto rovnaky problem na Rapide?
Září 20, 20186 r Autor A takto to vyzera po zasahu servisneho technika, ked som ro riesil v orig.servise.
Září 20, 20186 r ja mam na F2 po 10 letech nove 5 dvere a svetylka SPZ vymenene na zaruku. takze pokud pravidelne chodis do servisu a mas servisni knizku, tak zkus oficialni reklamaci.
Září 20, 20186 r A ano, u Rapida se to samozřejmě děje také. Tedy u původní verze se žárovkami (můj MR2014 tam rez měl). Nevím, co pak novější Rapidy, kde už se dávalo z továrny LED osvětlení.
Září 20, 20186 r Autor Mmm auto nema ani 4 roky tak sa cudujem, lebo na fobii 1 som s takymto niecim neprisuel do styku. Preto som siel opat do skodovky....no ale ako kukam tak ziadna vyhra. Este stale je v zaruke, servisak povedal ze zjavne sa vymenia cele dvere,len ci to bude mat nejaky zmysel ak zas budu po troch rokoch hrdzaviet. A kadial sa tam ta voda dostava? Ak by to bolo od spodu od naraznika tam by mozno pomohlo tomu trosku pomoct silikonom okolo osvetlenia....i ked si myslim, ze uz to v skodovke maju podchytene a uz sa tento problem nebude opakovat.
Září 20, 20186 r skodovka to nahrazuje kde to jde LED verzi svetylek. tam by to uz delat nemelo. Jinak podle stupne koroze bud nove dvere nebo oprava. jedna se o elektrokorozi. ale povolanejsi to vysvetli lepe. nebo si precti cele forum u FIII. tam myslim to bylo popsane. FIII ma na to oficialni TPI.
Září 20, 20186 r https://forum.skodahome.cz/topic/139799-fabia-iii-koroze/?do=findComment&comment=2249447
Září 20, 20186 r Autor Ak by to nahradzala led osvetlenim bolo by to fajn i ked prave tym, ze som si kupil led (china error free) osvetlenie som na to prisiel. Lebo original treba dokodovat a ja akosi neviem rozbehat Caristu. Servisak cosi vravel o novych dverach, lebo opravu nepovazujem za stastne riesenie...no vsak uvidime. A dik za link postudujem....
Září 20, 20186 r jj, pri výmene dverí pýtaj originálne LED svetielka... stoja cca 5€/ks. A oni ti to už pri tej príležitosti určite aj rovno nakódujú..
Září 20, 20186 r Autor Jj presne to mi napadlo, chalani v servise su dost fajn takze nemal by to byt problem... Vsak uvidime...
Září 21, 20186 r Ahoj mam F3 starou 3,5 roku a koroze žádná. Kontroloval jsem na zaklade příspěvku zde na foru. Ale na té hraně je z výroby nějaká folie. Včera jsem světýlka vyndal a preventivně jsem na danou oblast aplikoval vosk do dutin BODY 900.
Září 21, 20186 r Autor Tu foliu som tam mal aj ja a aj tak je to hrdzave... Ak vymenia cele dvere zjavne tam aj ja nieco streknem, len tak pre istotu....ale, fakt som z toho sklamany. [emoji20]
Září 21, 20186 r Este me napadlo pokud nevyjde vymena dveri vyhledem k tomu ze to neni na ocich tak bych to klidne opartne odrezil a natrel bilou barvou na kov. Kdo se tam bude divat????
Září 21, 20186 r Autor To je pravda, ale ja dufam ze to vyjde s vymenou. Je este v zaruke a ked presla riadiaca paka.... No ak nie, tak nech to poriesia oni a vari to poriesia dobre. Zatial som s nimi za dobre [emoji5]
Září 27, 20186 r Autor Novinka zo sveta Showbussinesu. Nove dvere su v lakovni a budu aj ledky [emoji5][emoji5][emoji5]
Říjen 21, 20186 r Autor Konecne po dlhom case som sa dopracoval k autu. [emoji56] Nove dvere, ledkove osvetlenie tak vari to uz hrdzaviet nebude.Co ma ale dojalo, dali tam novy model klucky ktory je uplne ale ze uplne na prd. Na tri krat stlacat a fakt ze poriadne stlacit aby clovek otvoril dvere..tomu sa povie upgrade. Ale vari je to len novotou a ono sa to vybeha [emoji5]. Alebo sa mylim a zas niekto nieco zvrzal v servise.
Červenec 6, 20205 r Caute, aj ja som si objavil hrdzu okolo osvetlenia spz. V decembri mi padla 4 rocna zaruka, preto sa chcem opytat ake mate skusenosti, ci mi to vyreklamuju na prehrdzavenie karoserie?
Červenec 6, 20205 r Někteří to zde v rámci záruky na korozi řešili a nebyl problém. Není důvod to nezkusit, pokud jezdíš na prohlídky.
Červenec 6, 20205 r Vdaka za info. Chodim pravidelne do autorizovaneho Skoda servisu, tak dufam, ze nebude ziaden problem. Kazdopadne s vyskedkom sa podelim tu na fore aj pre ostatnych, ktori riesia tuto neprijemnost.
Červenec 6, 20205 r myslím, že když se podíváš do F3 tam i jinde řešili korozi kolem osvětlení spz taky hojně.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.