jindrous Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Zdravím, neví někdo kde by se daly zakoupit ochranné lišty proti oprýskání dvěří na parkovištích a podobně...stříbrné nebo chromované? Ty by se mi více hodily než klasika černé...Díky za tipy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 (editace) zde a zde a/nebo zde či zde a také zde chce to hledat jindrousi .... pokud nevíš jak tak TAKTO je to jednoduché a tato odpověď mi zabrala necelé dvě minuty.... nicméně bych si to na auto nikdy nedal, na O III se to prostě nehodí... mimo to se podívej na profil dveří, nejvíc vystouplé a tedy zranitelné jsou v horní třetině (bráno plech pod sklem) a tam ti lišty nepomůžou Editováno: 17. Červenec 2014, autor: Hravec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Flag Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 Ještě by se daly zkusit ty ze Scouta. A je to originál. Teď asi ještě nebudu, ale časem určitě jako náhradní díl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oct Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 > Hravec Tak tak, teď jsem zjistil pod zrcátkem ránu až na plnič, cca 2x1 cm. Na hraně zrcátka naštěstí jen otisk světlezeleného laku, to půjde dolu. Na ty dveře vyzkouším "tužku". Doopravdy by žádné boční pásy ve spodní části dveří proti těnto bl..m nepomohly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hravec Vloženo 17. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2014 stačí si otevřít dveře a podívat se na jejich profil, už to není co to bývalo, proto tam výrobce ty gumy nedává, protože auto je nejširší (nafouklé cca v polovině jeho celé výšky a směrem nahoru ke střeše se hodně zužuje a i směrem dolů k prahům opět dost podstatně zužuje.... důvod je jak aerodynamika tak i bezpečnost a v neposlední řadě design ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jardadzegr Vloženo 29. Září 2018 Sdílet Vloženo 29. Září 2018 (editace) Čau, nemáte někdo, nejlépe z vlastní zkušenosti, typ na plastové boční lišty v černém laku? popř. pěkné polepy? díky moc za inspiraci Editováno: 29. Září 2018, autor: jardadzegr 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka 1985 Vloženo 18. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2019 Chci se zeptat jestli máte někdo originál Dekorativní lišty dveří na O3?? Chtěl bych si je pořídit abych alespoň trochu ochránil dveře. Můžete sem dát prosím reálné fotky? Ještě jsem to na vlastní oči nikde neviděl. Dám sem odkaz. https://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/akce-mesice/dekorativni-dverni-listy-octavia-iii-5e0071328ax/22/2/24/43/1001 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel S Vloženo 23. Květen 2021 Sdílet Vloženo 23. Květen 2021 https://www.obautodily.cz/skoda-octavia-iii-bocni-ochranne-listy-pawa-4-kusy-9206cz913/ Nalepil jsem tyto a už po jednom týdnu dva otisky na lištách na parkovišti..!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.