kancim Vloženo 3. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2018 Ahoj,mam octavii 2 FL rv.09 1.4 TSI 90 kw najeto 165 00 km. Asi před měsícem se mi začalo ozývat hučení z motorového prostoru. Hučení se projevuje na 4,5,6 stupeň a to pouze při akceleraci plynu. Jakmile sundám nohu z plynu hučení přestane. Neví někdo co by stím mohlo bejt? Popřípadě na kolik vyjde oprava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tooom21 Vloženo 5. Únor 2019 Sdílet Vloženo 5. Únor 2019 (editace) Mam stejny problem (1.4 tsi , najeto 140tkm), na vsech rychlostech, pri lehke jizde na plynu. Na neutralu ci pri seslapnuti spojky to nedela. Jedna se o takove cyklicke huceni, ktere s vyssi rychlosti je rychlejsi a intenzivnejsi. Dela mi to jiz cca 20000km. Ma uz nekdo tento problem analyzovan a vyresen? Editováno: 5. Únor 2019, autor: tooom21 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikk Vloženo 7. Únor 2019 Sdílet Vloženo 7. Únor 2019 Jojo, něco podobného mi dělalo kuželíkové ložisko v převodovce, takové hluboké hučení na všechny kvalty při akceleraci a zvyšovalo se s rychlostí. Výměna toho ložiska, nějaké podložky a těsnění a nový převodový olej v autorizáku vyšel na cca 5 500 Kč.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kancim Vloženo 15. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 15. Únor 2019 Jednalo se o takový zvuk ? https://youtu.be/B-1pyxK4_tk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kancim Vloženo 19. Únor 2019 Autor Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 V 7. 2. 2019 na 20:37, Honzikk napsal: Jojo, něco podobného mi dělalo kuželíkové ložisko v převodovce, takové hluboké hučení na všechny kvalty při akceleraci a zvyšovalo se s rychlostí. Výměna toho ložiska, nějaké podložky a těsnění a nový převodový olej v autorizáku vyšel na cca 5 500 Kč.. Jednalo se o takový zvuk ? https://youtu.be/B-1pyxK4_tk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 19. Únor 2019 Sdílet Vloženo 19. Únor 2019 U mne to bylo olejové čerpadlo - hučení podle vyšších ot. víc a navíc mírný pokles výkonu - nechtělo se tomu ochotně do kopce, do vyšších rychlostí, jak to bylo dřív. Myslel jsem i na ložisko alternátoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tooom21 Vloženo 21. Únor 2019 Sdílet Vloženo 21. Únor 2019 Me to ani nedela tak pri akceleraci, ale pri lehke noze na plynu pri kteremkoliv rychlostnim stupni. Pri 50-60km/h je to nejvice slysitelne, zvuk podobny jako "rozjezd parni lokomotivky" - takove jakoby pridrene lozisko... Pri vyssich rychlostech je i frekvence toho zvuku rychlejsi a hlasitejsi. Na neutral ci jizde bez plynu bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzikk Vloženo 24. Únor 2019 Sdílet Vloženo 24. Únor 2019 V 19. 2. 2019 na 9:41, kancim napsal: Jednalo se o takový zvuk ? https://youtu.be/B-1pyxK4_tk Zní to podobně, ale video může zkreslovat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Djbatman Vloženo 11. Říjen 2019 Sdílet Vloženo 11. Říjen 2019 Mám stejný zvuk. Víte co to tedy dělá? Dělá to postupně při nižší rychlosti. Původně to bylo jen okolo 100km/h. Díky za názory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macek88 Vloženo 15. Červen 2021 Sdílet Vloženo 15. Červen 2021 Zdravim, mam uplne stejny zvuk jak ma videu, cim to bylo kde byla vada muzete prosim poradit ? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noxik600 Vloženo 12. Srpen 2023 Sdílet Vloženo 12. Srpen 2023 V 15. 2. 2019 na 22:07, kancim napsal: Jednalo se o takový zvuk ? https://youtu.be/B-1pyxK4_tk Ahoj, prosím tebe, čím to bylo. Teď cca 2000km mi to hučí zcela stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.