Přejít na obsah

Macek88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

565 zobrazení profilu

Oznámení Macek88

Nováček

Nováček (1/14)

  • Dedicated Vzácný
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravim, mohl by mi nekdo pomoc ? Auto mi pada do nouzaku vetsinou na 4 stupen kolem 3 tis. otacek, vag hlasi chybu 17965 prekrocena mez plniciho tlaku. Hadicky jsem vymenil, ventil n75 taky a jeste me napadlo ze bych mohl zkusit vymenit vahu ma to cenu ? Zasilam obrazek z Vagu, mam zaslepeny egr. Vim ze asi z nejvetsi pravdebodobnosti bude spinava regulace od turba ale pred tim nez se do toho pustim se chci zeptat jestli by to nemohlo delat jeste neco jinyho treba ta vaha. Turbo jsem pred rokem delal novy ale je pravda ze jezdim jen kratky trasy tak se mohlo zanest.
  2. Macek88

    Hučení

    Zdravim, mam uplne stejny zvuk jak ma videu, cim to bylo kde byla vada muzete prosim poradit ? Dekuji
  3. Dobry den, muzu poprosit o kontakt mel bych zajem, diky
  4. Zdravím, Mám takovej problém u superba s palubním počítačem spotřeby. Spotřeba mě ukazuje strašně hodně, dlouhodobou mám 8,4l a přitom, když jsem si to měřil, tak mi to vycházelo kolem 5-6l. Dokonce jsem si přes vag zjistil kolik mám litrů v nádrži, ujel 200km, podíval se znova a výpočtem mi vyšlo dokonce 4,6l. Čím to může být ? Lze to nějak opravit ? Chci to dát do škodovky ať se mi na to podívají ale před tím než vyhodím peníze, tak se chci zeptat zde, třeba někdo řešil podobný problém. Jediný co mě napadá je, že může být špatné čidlo teploty chladící kapaliny. Budíky mě ukazují dobře ale pokud se nemýlím, tak čidlo má dva okruhy - jeden jde do budíků ( ten by měl být OK pač mi rafička ukazuje dobře ) a druhý by měl jít do ŘJ a ten by mohl být špatný a tím pádem by se mě ukazovala i špatně ta spotřeba. Mám pravdu ? Lze to nějak přes vag zjistit ? Předem díky za každou reakci.
  5. Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s tímto kitem ? http://www.highperformanceparts.cz/sportovni-kit-sani-jap-parts-skoda-octavia-18t-9804-cai.11433 Chci si ho dát na moje RS s tím, že bych tam dal potom nějakej lepší filtr třeba od KN. Jde mi spíše o tu trubku abych to vyvedl dolů k nárazníku. Ozvěte se pls jestli někdo má, rád bych slyšel nějaké zkušenosti před tím než ho koupím a taky mě jde o montáž jestli zvládne člověk sám. Předem díky
  6. Macek88

    Jaký výfuk na OI

    Zdravím, Myslíte, že tento výfuk lze namontovat na O1 RS ? Jdem mi konkrétně o tu druhou část, jestli tam vleze kvůli rezervě apod. Jinak co se týče te levé strany, kde je tlumič, tam si myslím, že by neměl být problém ale řeším právě tu druhou stranu. Máte někdo zkušenosti s výfuky na obou stranách ? Nikde jsem na netu nic nenašel. http://auto.bazos.cz/inzerat/39051900/SPORTOVNI-VYFUK-RAID-HP-DUPLEX-NA-OCTAVIA-RS-18T.php Za každý info předem díky.
×
×
  • Vytvořit nový...