Legalitka Vloženo 17. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 17. Říjen 2018 Ahoj ,potřeboval bych poradit za studena motor krásně chytá ,kdyz ho chcípnu a cca za 5-10 min někdy hodina chci startovat znovu ,jednou protočí a přestane startovat ani nechytne na podruhé už ano .Auto jsem si před 2 týdny dovezl , najeto 141 xxx,servis jsem kompletně nechal udělat (svíčky,filtry,atd.) Diagnostika bez chyb .Předem dík za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 18. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Zdar mám to stejné a co jsem slyšel tak to dělá hodně 3.6 tek ale netušim čím to je... mě to dělá hodně sporadicky není to pokaždé ale pár krát za týden se mi to stane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Legalitka Vloženo 18. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Říjen 2018 Čau, děkuji za komentář . Nějakou chybu píše VAG nebo si to neřešil ? Docela mě to štve ,myslel jsem že za to třeba můžou svíčky nebo průtok paliva ,ale vše je v pohodě . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Diagnostika bez závad,svíčky mám nové před 1000km jak jsem delal komplet servis.vicemene to neřeším.Možná se někdo přidá a poradí co s tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suri. Vloženo 19. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 ale to netočí ani štartér alebo čo ? nie je tam KO kessy tlačítko , teda ak to kessy má ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Legalitka Vloženo 19. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2018 Kessy nemá a startér taky přestane točit, musím dát zpátky klíč do polohy 1. A znovu startovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Legalitka Vloženo 9. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Listopad 2018 Ahoj ,tak problém vyřešen . Dělala to cívka startéru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ADLERos Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Super,díky za info :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirec-KOZO Vloženo 6. Duben 2019 Sdílet Vloženo 6. Duben 2019 V 19. 10. 2018 na 11:53, suri. napsal: ale to netočí ani štartér alebo čo ? nie je tam KO kessy tlačítko , teda ak to kessy má ? Ahoj. No mne to tiez spravilo, ze teple zahriate auto a neslo mi nastartovat, uplne ma malo na haiu az som zavolal assistenciu, vraj mam asi slabu baterku. Pan prisiel a nebola, stale mi to nastartovat nechcelo. Kessy mam pokazene! Ale veď doposial mi to nespravilo tento problem. ...... A po cca 30min co som mal nervy.....autko mi naštartovalo ako keby sa nechumelilo. A mna to stalo "zbytocne" 48€. Prosim o radu, a vopred ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.