Limetka Vloženo 20. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 (editace) Ahoj mám dotaz, seřizuje se nebo servisuje se pohon 5 dveří ? Občas mi to po dovření dlouze pípne a nevím jestli je někde chyba nebo co s tím aby se to nepokazilo úplně. Udělá to tak 2X z 10 zavření. A překážka tam žádná není. Dík za věcné rady. Vím že v manuálu je napsáno CHYBA. A v diagnostice není žádný záznam. Editováno: 20. Říjen 2018, autor: Limetka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 20. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2018 Takisto mi to robi a neviem, z akeho dovodu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 22. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 22. Říjen 2018 Mě to dělalo pár týdnů před tím, než se mi objevila hláška že mám slabou baterii v klíči. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Limetka Vloženo 23. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Dnes to píplo abych vyměnil baterku v klíčku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 23. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 23. Říjen 2018 Ja mam baterku v kluci celkom v pohode :) ale dobry point, zacnem sledovat, ci sa to deje len vtedy, ked zatvaran klucom alebo nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlikP3 Vloženo 24. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2018 Ja slysim obcas dlouhe pipnuti pri pokusu otevrit 5 dvere. Delo se mi to vetsinou v lete, kdyz byly "prilepene" ke karoserii. Parkuji v ulici kde jsou lípy :( Motorek nema silu dvere otevrit. Musim jim pomoci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip Grůza Vloženo 25. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2018 Pokud jim musíš pomoci.. Tak jeden z motorků je KO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 23. Červen 2019 Sdílet Vloženo 23. Červen 2019 Vyřešili ste to někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.