Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj , stává se Vám také, že se Vám znenadále začnou potit všechna okna ?  Dost mě to štve, protože nevím co s  tím.  Jedeme cca 200km a min 2x se začnou potit jak všechna boční tak i přední okno a to tak, že z nich není fakt nic vidět.  Musím vždy zapnout větrák naplno, aby se okno odpotilo. To se mi ani u jednoho auta doposud nestávalo. Díky za rady a porady Petr

• Autor

Ahoj nejsem si toho vědom, ale zítra zkontroluji :-) Díky za možný návod

• Autor

Ahoj tak jsem to zkontroloval a bylo zapnuto oboje (nevím zda to bylo standardně nebo jsem si s tím v minulosti hrál) tak nyní uvidíme zda se to zlepší. Díky za tip

Na Air care je na panelu mezi kolečky tlačítko (mělo by to čistit vzduch ve voze pokud se nepletu), ale kde se vypíná ta recirkulace a co to vlastně je že to může způsobovat mlžení oken?

@Tomo29

Vedla vyhrevu sedacky spolujazdca.

K čemu tedy automatická recirkulace vzduchu slouží? Z popisu od Aleš_BX čtu, že je to vlastně na prd. Co je tedy na ní to dobré, že jí tam výrobce dal?

• 2 měsíce později...

V mokrom a vlhkom pocasi riesi uspesne "mlzeni"aj zapnuta klimatizacia.

No když naložím plné auto tak se mi vždy začnou potit zadní všechny okna a během jízdy se to odpotí :t 

Nejvíc se asi potí panorama, ta je vždy první celá orosená.

Ano po zapnutí klimy se to rychle odmlží.

Ten AIRCARE je automaticky zapnutý nebo jak to funguje ?

Upraveno od Michal B.

AirCare se zapíná v nastavení klimatizace.

• 1 měsíc později...

Je automaticky vypnutý, pokud není SW změněno na auto-on. "Automatická" recirkulace vzduchu se hodí při jízdě za sazometem (zvláště novějšího data výroby), nebo při průjezdu domovskou krajinou - hnojení na 100 hektarech nebo vypoutění močůvky - za suššího a větrného počasí. Pak ihned vypnout - mně tedy zatím na všech autech došlo k "exponenciálnímu" zamlžování, klidně i při cca 20°C, samozřejmě při vyšším rozdílu teplot a vlhkosti ještě víc.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.