Publikováno Říjen 30, 20186 r Ahoj , stává se Vám také, že se Vám znenadále začnou potit všechna okna ? Dost mě to štve, protože nevím co s tím. Jedeme cca 200km a min 2x se začnou potit jak všechna boční tak i přední okno a to tak, že z nich není fakt nic vidět. Musím vždy zapnout větrák naplno, aby se okno odpotilo. To se mi ani u jednoho auta doposud nestávalo. Díky za rady a porady Petr
Říjen 31, 20186 r Autor Ahoj tak jsem to zkontroloval a bylo zapnuto oboje (nevím zda to bylo standardně nebo jsem si s tím v minulosti hrál) tak nyní uvidíme zda se to zlepší. Díky za tip
Listopad 1, 20186 r Na Air care je na panelu mezi kolečky tlačítko (mělo by to čistit vzduch ve voze pokud se nepletu), ale kde se vypíná ta recirkulace a co to vlastně je že to může způsobovat mlžení oken?
Listopad 3, 20186 r K čemu tedy automatická recirkulace vzduchu slouží? Z popisu od Aleš_BX čtu, že je to vlastně na prd. Co je tedy na ní to dobré, že jí tam výrobce dal?
Leden 28, 20196 r No když naložím plné auto tak se mi vždy začnou potit zadní všechny okna a během jízdy se to odpotí Nejvíc se asi potí panorama, ta je vždy první celá orosená. Ano po zapnutí klimy se to rychle odmlží. Ten AIRCARE je automaticky zapnutý nebo jak to funguje ? Upraveno Leden 28, 20196 r od Michal B.
Březen 10, 20196 r Je automaticky vypnutý, pokud není SW změněno na auto-on. "Automatická" recirkulace vzduchu se hodí při jízdě za sazometem (zvláště novějšího data výroby), nebo při průjezdu domovskou krajinou - hnojení na 100 hektarech nebo vypoutění močůvky - za suššího a větrného počasí. Pak ihned vypnout - mně tedy zatím na všech autech došlo k "exponenciálnímu" zamlžování, klidně i při cca 20°C, samozřejmě při vyšším rozdílu teplot a vlhkosti ještě víc.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.