Petr2212 Vloženo 30. Říjen 2018 Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Ahoj , stává se Vám také, že se Vám znenadále začnou potit všechna okna ? Dost mě to štve, protože nevím co s tím. Jedeme cca 200km a min 2x se začnou potit jak všechna boční tak i přední okno a to tak, že z nich není fakt nic vidět. Musím vždy zapnout větrák naplno, aby se okno odpotilo. To se mi ani u jednoho auta doposud nestávalo. Díky za rady a porady Petr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 30. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2018 Ahoj nejsem si toho vědom, ale zítra zkontroluji :-) Díky za možný návod Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr2212 Vloženo 31. Říjen 2018 Autor Sdílet Vloženo 31. Říjen 2018 Ahoj tak jsem to zkontroloval a bylo zapnuto oboje (nevím zda to bylo standardně nebo jsem si s tím v minulosti hrál) tak nyní uvidíme zda se to zlepší. Díky za tip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomo29 Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 Na Air care je na panelu mezi kolečky tlačítko (mělo by to čistit vzduch ve voze pokud se nepletu), ale kde se vypíná ta recirkulace a co to vlastně je že to může způsobovat mlžení oken? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 1. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2018 @Tomo29 Vedla vyhrevu sedacky spolujazdca. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomo29 Vloženo 3. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2018 K čemu tedy automatická recirkulace vzduchu slouží? Z popisu od Aleš_BX čtu, že je to vlastně na prd. Co je tedy na ní to dobré, že jí tam výrobce dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 V mokrom a vlhkom pocasi riesi uspesne "mlzeni"aj zapnuta klimatizacia. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal B. Vloženo 28. leden 2019 Sdílet Vloženo 28. leden 2019 (editace) No když naložím plné auto tak se mi vždy začnou potit zadní všechny okna a během jízdy se to odpotí Nejvíc se asi potí panorama, ta je vždy první celá orosená. Ano po zapnutí klimy se to rychle odmlží. Ten AIRCARE je automaticky zapnutý nebo jak to funguje ? Editováno: 28. leden 2019, autor: Michal B. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BirK Vloženo 29. leden 2019 Sdílet Vloženo 29. leden 2019 AirCare se zapíná v nastavení klimatizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 10. Březen 2019 Sdílet Vloženo 10. Březen 2019 Je automaticky vypnutý, pokud není SW změněno na auto-on. "Automatická" recirkulace vzduchu se hodí při jízdě za sazometem (zvláště novějšího data výroby), nebo při průjezdu domovskou krajinou - hnojení na 100 hektarech nebo vypoutění močůvky - za suššího a větrného počasí. Pak ihned vypnout - mně tedy zatím na všech autech došlo k "exponenciálnímu" zamlžování, klidně i při cca 20°C, samozřejmě při vyšším rozdílu teplot a vlhkosti ještě víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.