chobott Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 Ahoj, asi nejsem tak zkuseny auto elektrikar, ale po vymene zadniho svetla na RZ za LED svetlo lehce porad sviti i kdyz je vypnuty klicek.... vypozoroval jsem ze po čase to zhasne na to jsem prisel ted vecer.... otazka je co je spatne...svetlo je samozrejme cina.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 7. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2018 je to CANBUS?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DYXiCZ Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 @PcGamer Citigo nemá can-busem hlídané žárovky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 (editace) tak to potom jo ja jen vim, ze sem cetl, ze kdyz si nekdo dal do interieru klasickou ledku, tak mu porad lehce svitila. a bylo to tim ze nemela "odpor" pac do ni porad neco teklo, ale na zarovce to nebylo znat. tak sem si rikal zda to nebude podobny pripad Editováno: 8. Listopad 2018, autor: PcGamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joseamigo Vloženo 8. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 jj, když jsem dal do stropu panel s obyč ledkama tak furt lehce svítil, chce to tu CANBUS verzi, nevím co všechno CANBUS hlídá, ale dost možná právě měří nějaké proudy co tam tečou... dej tam CANBUS ledku a bude klid. Je to nejjednodušší řešení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 8. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 8. Listopad 2018 No jo...pak je otazka ze kdyz jsem odpojil obe zadni svetla a nastartoval auto nehlasilo nic....Ale vypozoroval jsem dnes ze to po zamknuti auta sviti asi 5-10min pak uz ne...No uvidim ale jinak to sviti pekneFoto ve tme kdyz to malinko sviti pri zamknutrm aute a pak po zapnuti svetel... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 15. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Tak je to jasne....ridici jednotka BCM o zarovkach moc dobre vi :-) jen nedava vedet dale Maxidotu nebo pristrojovce, nize vypis chyb kdyz jsem odpojil zadni svetla a nastartoval. tedy BCM si zarovky kontroluje...proto tedy pritomnost napeti 4 Faults Found 01758 - Bulbs for Brake Lamps 011 - Open Circuit - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00101011 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 2 Reset counter: 221 Time Indication: 0 00901 - Back-Up Lamps 010 - Open or Short to Plus - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00101010 Fault Priority: 3 Fault Frequency: 1 Reset counter: 221 Mileage: 41344 km Time Indication: 0 Date: 2018.11.04 Time: 00:07:07 01505 - Bulb for Blinkers; Rear Right (M8) 010 - Open or Short to Plus - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00101010 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 1 Reset counter: 222 Time Indication: 0 01501 - Bulb for Blinkers; Rear Left (M6) 010 - Open or Short to Plus - Intermittent Freeze Frame: Fault Status: 00101010 Fault Priority: 2 Fault Frequency: 1 Reset counter: 221 Time Indication: 0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danikd Vloženo 3. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2018 Zkus zaskrtnout Bit7/Byte17 a odskrtnout Bit6/Byte23 v BCM ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.