zmesky Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 (editace) Měl jsem v autě původní repro,což nestačilo.Chtěl jsem nějak to auto ozvučit,ale aby nic nebylo vidět přes sklo(zloději zasr...)Začalo se u předních dveří a pořád jsem něvěřil tomu,že jiná ozvučnice udělá tolik.Sice už je to její asi třetí,ale jinak už to nejde.Stará se vyhodila,namontovala nová,utěsnily dveře,ještě pár drobností a místo originálů Rockfordy.Můžu říct,že to byla změna,kterou jsem nečekal.Hodně udělaly Rockfordy,ale když se dal na originál ozvučnici,tak se o půlku zase zhoršil.Už je tam zase pár dalších změn,ale nejlepší a nejefektivnější jsou ty dveře Děkuji Mírovi Editováno: 19. Říjen 2006, autor: zmesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Nejak nechapu, na co tu to tema je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmesky Vloženo 19. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Kvůli těm podkladnicím,kdyby někdo chtěl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Čestl jsem že Octavia Tour modelový rok 2007 má už vylepšenou audiosoustavu symphony. To by mě zajímalo co tam změnili Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krysarr Vloženo 19. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 19. Říjen 2006 Čestl jsem že Octavia Tour modelový rok 2007 má už vylepšenou audiosoustavu symphony. To by mě zajímalo co tam změnili Nedavaj tam radio a repraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.