Publikováno Říjen 19, 200618 r Měl jsem v autě původní repro,což nestačilo.Chtěl jsem nějak to auto ozvučit,ale aby nic nebylo vidět přes sklo(zloději zasr...)Začalo se u předních dveří a pořád jsem něvěřil tomu,že jiná ozvučnice udělá tolik.Sice už je to její asi třetí,ale jinak už to nejde.Stará se vyhodila,namontovala nová,utěsnily dveře,ještě pár drobností a místo originálů Rockfordy.Můžu říct,že to byla změna,kterou jsem nečekal.Hodně udělaly Rockfordy,ale když se dal na originál ozvučnici,tak se o půlku zase zhoršil.Už je tam zase pár dalších změn,ale nejlepší a nejefektivnější jsou ty dveře Děkuji Mírovi Upraveno Říjen 19, 200618 r od zmesky
Říjen 19, 200618 r Čestl jsem že Octavia Tour modelový rok 2007 má už vylepšenou audiosoustavu symphony. To by mě zajímalo co tam změnili
Říjen 19, 200618 r Čestl jsem že Octavia Tour modelový rok 2007 má už vylepšenou audiosoustavu symphony. To by mě zajímalo co tam změnili Nedavaj tam radio a repraky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.