autofan Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Zdravím. Chcel by som sa s vami podeliť s novým videotestom jazdenej Škody Rapid 1.6 TDI - https://youtu.be/nyCPJq96vP8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 (editace) No... V jeho věku zajímavý test. Určitě vyzkoušel tak 15 aut a má aspoň 900 000km najezdeno. Editováno: 12. Listopad 2018, autor: Joker 85 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twisted Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Nebuď zlý...koukal jsem na jeho web a není to špatný začátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joker 85 Vloženo 12. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 12. Listopad 2018 Nejsem, ale k čemu je ten test potom dobrý? Popřípadě jakou může mít vypovídající hodnotu třeba pro mě? Trochu soudnosti v dnešní době by mu neuškodilo. Má najezdeno tak 300 000km na 5 autech a hned dělá video test na YouTube. Sorry jako ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Podobných testů jsou na YT miliony tak proč ne další. Stejně si každý musí udělat vlastní úsudek svým fyzickým testem auta a ne jen dle internetu, tak ať si klidně každý projde sto různorodých testů na netu a pak jde fyzicky něco vybírat, pokud tomu nerozumí a potřebuje nejprve "poradit" na netu. U videa by to chtělo hlavně doladit hladiny zvuku, protože jsou dost nepříjemné neustálé výrazné změny hlasitosti dané vzádleností umístěné GoPro kamery od "reportéra". Každopádně co mě zaujalo na videu v čase 3:16 - to je jen tak špinavé, nebo na rapidu takhle rezne prostor pod rezervou, kterou zde asi v bazaru vyndali? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.