profor Vloženo 27. Duben 2009 Sdílet Vloženo 27. Duben 2009 nemusíš trafiť rozmer a upravuj to potom, uvedom si že tam sa ti to točí v dvoj osiach a nie v jednej ako na normálnych čo je ľahšie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Veverus Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) Jak tak koukám na ty fotky tak to vypadá opravdu dobře. Já sice do toho nepudu, protože mám FL s natáčecíma xenonama (mimochodem výborná záležitost), ale ty máš zase xenony na dálku a to se s těma bludičkama na FL nedá srovnat. Co je FL ? ") Opraveno : Facelift Uz mi to doslo Editováno: 29. Duben 2009, autor: Veverus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 postav to proti stene a odfoť hranu lúča bez a s dialkou.čakáme na fotky proti stene Veverusi, vyfot nam ty svetla proti stene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 zajimala by me ta varianta s vymenou a doplatkem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sokollu Vloženo 7. Květen 2009 Sdílet Vloženo 7. Květen 2009 Veverus:Tak koukám že se zdárně povedlo(byl jsem u pokusu v kanceláři) a musim uznat že to vypadá fakt dobře. Hlavně že se povedlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kully Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Moc jsem Yetiho nesledoval, protoze me tento model nezaujal, ale dnes jsem ze zvedavosti koukl do konfiguratoru co ma za priplatek lepsiho nez OII a ma Bi-xenony ... Nesla by pouzit cocka z Yetiho do OII ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wrc5 Vloženo 22. Červen 2009 Sdílet Vloženo 22. Červen 2009 Podla mna iby sa to dalo urobit s cockou zo SUPII dokonca aj rozmer by mal byt rovnaky. Ja mam FL a na cocke pise ze 70mm a aj supII ma na cocke 70mm. Mna to zaujma lebo mam FL a hrozne ma stve ze tam uz tie bi xenony nedali ale chcem ich velmi. Niekto kto ma pristup ku svetlam by to mohol vyriesit lebo ja som uplne v inom biznise ako je automobilovy ale ked to nikto nevyriesi skusim sam, uz som poprosil znamych ze ked bude v servise nejaky bixenonovy supII s poskodenymi (prasknutymi) svetlami tak si ich prosim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profor Vloženo 23. Červen 2009 Sdílet Vloženo 23. Červen 2009 To že tam máš napísané 70mm neznamená že sa ti tam vojdu, hej jedna podmienka je splnená ale ostatné ako úchyt vnútri svetla, samotná hĺbka paraboly s čočkou atď. Ale ak by mi tam celá parabola nevošla, tak by som to nerobil, pretože musíš prerobiť zadný kryt atď....špekuloval som aj nad Q7 bixenonami čo mám, aj z iného auta ale je to vždy strašne dlhé. OT: teraz idem skúsiť si primerať bixenony z BMW 7 radu čo sa mi dostalo do rúk. svietia super ale ešte neviem aké sú hlboké nakoľko sa mi to svetlo ešte nepodarilo rozobrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Predem se omlouvam, pokud to tu uz nekde je, ale nenasel jsem to. Potreboval by sem vedet jaky je prumer xenonove cocky na OII predFL. Potreboval bych to zjistit kvuli prestavbe na bi.xenony. Jen jestli by nahodou neslo pouzit bixenonovou cocku z OII FL, nebo SII. Pripadne jestli vite kde to najit budu rad za kazdou radu. Bohuzel sem se to neuspesne snazil vygooglit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 22. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2010 Mám tu čočku z RSa před FL a má nějakých cca 6,5cm v průměru, ale bohužel nemůžu najít šupléru a tak to není až tak přesný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 dekuju moc... hmm, jestli to je 6,5 tak to je malo, nezkousel jste nekdo predelat z FL na bixen??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 Pak tu mám z FL čočku na klasickou žárovku, což předpokládám, že bude stejná jako xenon a ta má 7,5cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 sakra, no tak diky za info... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feela Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 A jak velká je na bi-xenon potřeba? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matiass Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 nerad ti beru iluze ale je to asi 14dní zpět co sem chtěl taky dávat Bi-Xenony na Octu II.. původní snaha vyměnint klasický xenony za Bi-Xenon čočku je nereálná... a nebo by se světlo muselo hodně upravit... musel by si sehnat čočky kerý maji ovládací elektromagnet pod čočkou NE na straně... důvod je následovný aby ve škodovce ušetřili tak je housing zrcadlovej a to i pozice krokovýho motorku na náklon tak že je u pravého světla na pravé straně čočky a u levého světla na levé straně... problém ovšem je že Bi-Xenon čočky se nezrcadlý tak že elektromagnet je vždy jen z pravé strany mno abych to zkrátil do levýho světla tu čočku dáš v pohodě a krásně tam sedne ale do pravýho světla jí nedostaneš bo se dostaneš do kolize s krokovým motorkem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matiass Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 ještě jedna věc nesnažte se dávat do halogen čočky xenony... halogen čočky maji jinou parabolu jak xenon... sou taky stavěný na jiný ohnisko a jiný teploty... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 23. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2010 ja mam origo xenon, ale chci to prestavit, nejaky navody a postupy mam uz u sebe, ale tohle me napadlo taky jako jedna moznost, bohuzel spatna... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jofree Vloženo 26. Prosinec 2010 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2010 tady má světla předělaný na bi-xenony, třeba ti dá další info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
panpacient Vloženo 2. Září 2014 Sdílet Vloženo 2. Září 2014 ahoj dneska jsem se docetl a videl ze uz bi-xenony na octavii jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 24. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2014 caw. Su ale asi len na octaviu III Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hlídač Vloženo 17. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 17. Listopad 2014 Ahoj, pls ty čočky jsou skleněné nebo plastové u xenu? Na čočce mám takové "mlíko" tak nevím zda bude stačit jí otřít nebo je to už zažloutlý plast.. A druhá věc s tím spojená - otřít tu čočku z venku bude potřeba rozlepit to světlo. Pokud se to podaří - dá se nějak oddělat i ten hromový díl paraboly dálkovek? Tak aby se dal krásně vyčistit a mohla se vyčistit i čočka xenu zevnitř? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OctavianusII Vloženo 25. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2014 caw, ta cocka je zo skla, no a s tym cistenim pozor, lebo mnesa podarilo prasknut zospodu plexi ked som ho rozlepoval. Ten chrom co mas vo vnutri svetla je v celku ale mal by si to velmi jemnou handrickou pretriet, aby si ho nezlupol. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plasmo Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Tak možná je na čase se podělit o mojí přestavbu předfl xenonových lamp na bixenon, kdy mě k tomu hlavně přivedla mizerná svítivost originálních projektorů i přes nové výbojky. V první řadě bylo třeba najít a zvolit vhodný projektor, volba padla na 3" projektor od Hella, který např. používá S2, v druhé řadě bylo potřeba vyřešit umístění a uchycení projektoru do světlometu, kdy jsem to vyřešil výrobou kompletních nových dílů vnitřku světla, ovládání clonky jsem přidělal na dálkovou žárovku, asi nejednoduší řešení. kdy si stále pohrávám v hlavě s myšlenkou, že rozšířím vstupy do světla a ke každému světlu vytáhnu z BCM přímo signály pro ovládání bi-xenonu. Pár fotky z několika přestaveb :-) Samozřejmostí i nové plexi :-) Svítivost bez dálkových žárovek: 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 13. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2018 Tak a teď kdo zkusí bi-halogen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandysss Vloženo 1. leden 2019 Sdílet Vloženo 1. leden 2019 Xenony jsou za zenitem. Já jdu do bi-led. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.