Benik Vloženo 18. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2021 (editace) pan google... funguje? Navažte komunikaci s řídící jednotkou Regulace baterie (61). V menu Základní funkce zvolte funkci přizpůsobení a zadejte položku Start/Stop a potvrďte OK. Původní hodnota „00 20 00” zadejte novou hodnotu „D0 20 00” Dále zvolte Testování nové hodnoty a nakonec proveďte Uložení nové hodnoty. Poté je funkce START/STOP deaktivována. Editováno: 18. Červenec 2021, autor: Benik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 26. Červenec 2021 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2021 (editace) Můj čínský klon VCDS 18.9.1 má v jednotce 61 dokumentované pouze dva kanály a ani jeden z nich není Start/Stop. Kanály jsem tedy prošel a podobnou hodnotu má uloženou pouze kanál 21 a to konkrétně 09 20 00. Ostatní kanály mají uložené hodnoty úplně jiného formátu, takže si dovolím říct, že kanál 21 je ten správný. Vzhledem k tomu, že tam mám uloženou jinou než avizovanou hodnotu, jsem se do ničeho dalšího nepouštěl. Editováno: 26. Červenec 2021, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.