wagrant Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 (editace) Zdravim aka je teplota farby svetla v bixenonu u superb III 2017 (3V3) ? Niekde píšu 4300k niekde 6000k Dá sa to aj nejako zistiť z výrobného čísla alebo čísla karosérie? Chcem doladiť farbu svetla v hmlovkach kupou led H8 žiaroviek aby sa to nebilo medzi sebou. Ide mi hlavne o corner funkciu nie o využitie hmlovky v hmle. Dakujem Editováno: 14. Listopad 2018, autor: wagrant 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Fabricke Osram 4300K. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 14. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Keď už sme pri tom čo sa týka led paketu vnútornny vonkajší ten je tiež ladený do 4300k ? Respektivne led denne svietenie okolo xeny a riasy sú tiež 4300k ? Tie riasy ako by boli 4300k a led pásik okolo 6000k ale môže to byt len zdanie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghost7 Vloženo 14. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2018 Jestli si dobře vzpomínám, tak originály tam jsou Osram D3S Xenarc Original 4150K. https://www.osram.cz/appsj/pdc/pdf.do?cid=GPS01_1057127&vid=PP_EUROPE_CZ_eCat&lid=CS&mpid=ZMP_61165 Když sundáš na světle kryt výbojky, tak ten typ uvidíš. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2018 Jojo,je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 14. Duben 2019 Sdílet Vloženo 14. Duben 2019 Zdravím vás, zda se mi, že origo vybojky mají docela žluté zabarvení. Poradil by mi někdo variantu která by byla více belejisi jasnější? Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 15. Duben 2019 Sdílet Vloženo 15. Duben 2019 Osram cool blue intense D3S Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 16. Duben 2019 Sdílet Vloženo 16. Duben 2019 Presne tak....osram cool blue 6000k ...ja ich mam a som spokojny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hadi79 Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Zdravím, jen se chci zeptat kolik hodin nebo km vydrží xenonová žárovka? Mám obyčejné bixenony a svítí dost málo (nebo se mi to jen zdá). Najeto 185 tis. km Na fotkách dálkové a potkávací. Možná tam jsou ještě originál výbojky z výroby. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Levou jsem menil po 65 tis. km, kdy zacala problikavat. Auto ale jezdilo jako taxik, takze zrejme vybojka v ramci coming home/leaving home dost casto startovala. Nova sviti vic nez stara prava. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrkiller Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Bojlere jak začala problikávat? Mě se sem tam stane, že se vypne a zase zapne. Dělá to jen levá. To stačí tedy zakoupit novou výbojku? Já se lekl, že trafo odchází. Jinak k dotazu ohledně svítivosti. Fotky dost zkreslují, ale dle fotek se zdá, že svítí dost mizerně. Já bych ale před výměnou doporučil nastavit světla malinko výše. Mě svítily do země, tak jsem je trochu upravil a svítí to akorát :). Mám to na SPZ auta předemnou a nikdo na mě nebliká. A 185 tisíc, pokud jsou origo, je dost. Nové určitě pomohou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 10. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 10. Srpen 2019 Svítivost xenů se mimo jiné snižuje kvůli povlaku, který se tvoří na čočce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 11. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2019 Petrkiller: ano, stacila vymena. vybojka pri tom nezhasla uplne, jenom na cca 2s pohasinala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
George88 Vloženo 29. Srpen 2019 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2019 Ahoj nevite jestli na s3 je nejaka zarovka na rasy nebo to je primo ledka ktera se neda vymenit ? Na octavce jsem to nasel ze to je zarovka t10 ale na superbu jsem se dival a nikde jsem tu patici nenasel je tam malo prostoru. Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 2. Září 2019 Sdílet Vloženo 2. Září 2019 Já měnil teď výbojky na Superbu 3 resp. nechal měnit, měl jsem tam origo ještě Philips 4300k, použil jsem osram 6000k cool blue a musím říct že to je fakt znát, čistě bílé namodralé světlo které prostě líp svítí, a lépe vypadá, podobá se led světlu, kdysi jsem použil do octavie 3 neorigo výbojky 6000k a i ty svítili lépe než teď Superb s 4300k ale musím uznat že ty osram jsou fakt pěkné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 3. Září 2019 Sdílet Vloženo 3. Září 2019 Tak este pockej az pojedes po, nebo za deste. Mel sem tenkrat vybojky 6000k sice ve fabii rs, ale po desti sem toho videl min jak s origo 4300k ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 2. Listopad 2019 Autor Sdílet Vloženo 2. Listopad 2019 (editace) Skúšali ste niekto tieto ? Vyzerajú fajn že by ladili aj k led pásikom ktoré sú belšia oproti originál xenam z výroby 4300k https://www.nejlepsiautozarovky.cz/xenon-whitevision/philips-whitevision-42403whv2-c1 Apropo pozeral som navod čo dával Patrik a bez zdvíhaku asi ťažko takze asi servis. Dá sa to vymeniť aj bez demontáže podbehu ? Dik Editováno: 2. Listopad 2019, autor: wagrant Doplnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 3. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2019 Ak mas svetla so SLA ano,bez nie. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš S Vloženo 28. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2019 Ahoj, daj se vyndat čočky a vyčistit ze světla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H@NS Vloženo 1. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 1. Prosinec 2019 Kluci, jak je to s těma "řasama"?? Aby mi svítily, musel bych měnit světla, nebo je to jen otázka kódování? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 @Aleš S Ano, daji. Ale pokud si nikdy nci takoveho nedelal, nechej to radeji udelat u nejakych profesionalu. Napada mne napr. firma Sviť líp @H@NS Pokud tve auto nema SLA (chytre cloneni) a nesviti ti "řasy" tedy vubec, je nutne vymenit cela svetla. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koudy71 Vloženo 2. Prosinec 2019 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2019 A ty čočky daji se vyndat zadem nebo se musi svetlo rozlepit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 2. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2020 Čus , zvládne výměnu výbojek normální běloch nebo se pak musí jet i na kalibraci? Díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bojler Vloženo 2. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2020 (editace) Zvládl to už i Slovák a Čech. Jde o to, jestli máš čas si s tím pohrát. https://forum.skodahome.cz/topic/144132-vymena-xenonovej-vybojky-d3s-superb-3/ Editováno: 2. Listopad 2020, autor: bojler Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 2. Listopad 2020 Sdílet Vloženo 2. Listopad 2020 před 20 minutami, bojler napsal: Zvládl to už i Slovák a Čech. Jde o to, jestli máš čas si s tím pohrát. https://forum.skodahome.cz/topic/144132-vymena-xenonovej-vybojky-d3s-superb-3/ Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.