Pavel S Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 Po kolika km.ce mění rozvody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 13. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 13. Listopad 2011 (editace) Tady si to najdi, bo záleží taky na roku výroby Editováno: 13. Listopad 2011, autor: Wojnar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daavo Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 Zdravim, najel jsem od poslední vyměny rozvodů 80tis s motorem 1.9 tdi 96kw r.v. 2004, jen ta poslední vyměna rozvodů proběhla v roce 2011 což je šest a půl roku. Moje otazka jak dlouho vydrží rozvody, někde jsem zachytil že se maji měnit po 5ti letech, je to pravda? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yodiak Vloženo 26. Únor 2018 Sdílet Vloženo 26. Únor 2018 před 14 minutami, daavo napsal: Zdravim, najel jsem od poslední vyměny rozvodů 80tis s motorem 1.9 tdi 96kw r.v. 2004, jen ta poslední vyměna rozvodů proběhla v roce 2011 což je šest a půl roku. Moje otazka jak dlouho vydrží rozvody, někde jsem zachytil že se maji měnit po 5ti letech, je to pravda? tdi se meni po 90 tisicich benzin zas po 120 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1991 Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Ahoj jsem tu nový a chci se zeptat minulý týden v úterý jsem si nechal udělat rozvody a vše co k tomu patří kladky pumpu , napínací kladku řemen auto jsem tam dával do servisu v pořádku,po vyzvednutí a 1 startu motor hlučný a vibrace,+tupé klepání nad 2500 to řve jak traktor spotřeba nejde pod 8 litrů kde by se stala chyba ?zítra mi to berou na kontrolu moc děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Pravděpodobně v časování. Takže znovu zaaretovat a zkontrolovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1991 Vloženo 24. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2018 Ahoj tak jsem byl na rozvodech a vše je nastavený správně v rozvodech chyba není ,tak se chci zeptat dál má Octavia 1 TDI PD 74kw 4x4 nějaký tlumič vybraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 No a kde jsi byl na té kontrole rozvodů? Tam co je měnili, nebo jinde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1991 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 Vše mi měnily v normálním servisu což je olej filtry všude +rozvody a vše co k tomu patří kladky řemen pumpa +prezuti z R16 lite kola na plechy r15 zimní Nokian po té výměně to začlo přijde mi to jako vibrují guma a zvuk se přenáší do kabiny venku to nejde slyšet ,po té jsem zajel do škodovky na kontrolu a řekli že s rozvodama nic není za prohlídku 1500 pěkná mrda?ale problém dál trvá jakmile trošičku přidám plyn vše přestane fakt už nevím . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1991 Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 (editace) Jak říkám je to pouze když auto stojí a ještě dělali napínací kladku +řemen Editováno: 25. Listopad 2018, autor: Lukas1991 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonda-B Vloženo 25. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 25. Listopad 2018 No dobře a co ti řekli, že je příčina toho, co slyšíš? Nebo to neslyšeli? A nerozuměl jsem úplně dobře kde jsi byl - jinde nebo tam co jsi byl na výměně rozvodů? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1991 Vloženo 26. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2018 před 6 hodinami, Tonda-B napsal: Rozvody mi měnily v normal servis bestdrive ,pak sem stín zašel do škodovky ti mi řekli že rozvody jsou v pořádku a tím to haslo pak došel nějakej mechanik a řekl buď Vacka nebo vstriky ale o tom pochybuji podle vagu je vše ok starty mám taky v pohodě nekouří to výkon taky v pohodě takže asi tak ?takže skusim ještě jiný servis ať to prolezou a uvidíme nahrál.bych video ale to.moc slyšet nejde ve videu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evžis Vloženo 22. Červen 2021 Sdílet Vloženo 22. Červen 2021 zdravím. Chtěl bych se zeptat kdy udělat rozvody na 96kw. Vím že se dělají po 90-ti tis. Majitel mi ale řekl že by bylo dobré je do konce roku udělat a to jen z toho důvodu že byly naposled dělány v roce 2013. Jinak mají najeto jen 35 tis. Tak nevím jak moc je to horké. Díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.