Tawy Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Rád bych se vás zeptal zdali má tato schránka svítit, je li osazena. Schránka je po levé str. řidiče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PistaTT Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Myslím, že nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 19. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Nie,nema. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 19. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 19. Listopad 2018 Nevadí dodělám,chybí mi to, mám to v OII , vozím tam mince na kafe atd. A ve tmě nevidím na mince Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stanson Vloženo 9. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Ani v OII nebyla osvětlená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tawy Vloženo 9. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 9. Prosinec 2018 Tam jsem si taky dodělávat 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PiZi Vloženo 22. leden 2020 Sdílet Vloženo 22. leden 2020 Je sance dostat do S3 FL LED osvetleni do odkladaci schranky pred spolujezdcem? Nevim proc dali LED do vsech osvetleni a vynechali schranku...? Kvuli chlazeni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.