Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Nevíte někdo, kde to sehnat u nás ? Vypadá to na užitečnou blbinu, dává se údajně do pancéřovaných A8 :-)

image.thumb.png.60ee5131e61d6dea7e56b08e7e82e146.pngimage.thumb.png.c7c8802d7572313bd0176d26c340545e.png

• Autor

Díky Jirko, myslel jsem si, že to jen tak nepůjde sehnat, asi do toho půjdu :-)

Určitě to vyřeší ty zvuky od zámků.

• 4 měsíce později...

tak ako to dopadlo? má zmysel to objednávať, alebo už to niekto otestoval aj na Škodovke?

• Autor

Mnoo...tak objednal jsem v AutoKelly a nevím no - nějak u S3 nepoznám moc rozdíl, je fakt, že jsem si dodělával ještě těsnění dolů + po problémech s klepáním dveří mám seštelovaný zámek. Ale že by to mělo takový efekt jako na videu výše, určitě ne. Za mne tedy zbytečnost, ale uvídíme po pár dnech. Navíc jdou dveře i hůře zavírat teď.

Shaarky Prosim te jak klepal ten zamek ? Neco mi klepe v obouch zadnich dverich. Mel sem podezreni na vedeni protislunecnich roletek ale nevim jak je to tam presne delany. Neklepe to vylozene na dirach, ale treba i pri rozjezdu atd

• Autor

...nebylo to klepání přímo ve dveřích, nýbrž spíše jakoby bylo něco, nějaká kulička, byla ve B sloupku dole...myslel jsem, že mám něco ve dveřích, nakonec to byl uvolněný zámek. Dělalo to pouze při nerovnostech, ale bylo to velice nepříjemné.

Upraveno od Shaarky

No tak to se na to kouknu. Pac mi to pripada taky jak b sloupek nebo hned v zadnich dveri

• Autor

Ten uvolněný zámek, abych to uvedl na pravou míru - museli se prostě dveře a zámek seřídit tak, že ty dveře více dovřely.

Tak ze si povolil to oko na B sloupku soupnul lehce nekam utahl a proste zkousel kdy to prestane delat jo ?

• Autor

Ano, takto to řešili v servise

Nicmene v pripade potreby se spravne serizovani nesteluje tim okem, ale panty. A to pak bohužel musi dolu predni blatnik. Je to tak uvedeno v technickem postupu pro serizeni dveri.

Ale nedelam si iluze, ze to vezmou jenom pres to oko a ram dveri prihnou....

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.