Shaarky Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Nevíte někdo, kde to sehnat u nás ? Vypadá to na užitečnou blbinu, dává se údajně do pancéřovaných A8 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 (editace) Co řešíš v servise Audi to objednají - 4E4837763 - cena za kus 185,- CZK. Jen to zužují u nových aut: https://www.drive2.com/l/10518776/ nebo https://www.drive2.ru/l/473290828563874570/ tak tady píše 3 mm oříznout: https://www.drive2.ru/l/3906645/ Editováno: 27. Listopad 2018, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 27. Listopad 2018 Autor Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Díky Jirko, myslel jsem si, že to jen tak nepůjde sehnat, asi do toho půjdu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 27. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 27. Listopad 2018 Určitě to vyřeší ty zvuky od zámků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 28. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2018 Shaarky: dej pak vedet ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 29. Listopad 2018 Sdílet Vloženo 29. Listopad 2018 (editace) myslím že i autokelly ich vedelo objednať. tiež som na ne pozeral https://www.autokelly.sk/Product/VAG-4E4837763/1002663807 Editováno: 29. Listopad 2018, autor: wirer 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 1. Duben 2019 Sdílet Vloženo 1. Duben 2019 tak ako to dopadlo? má zmysel to objednávať, alebo už to niekto otestoval aj na Škodovke? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Mnoo...tak objednal jsem v AutoKelly a nevím no - nějak u S3 nepoznám moc rozdíl, je fakt, že jsem si dodělával ještě těsnění dolů + po problémech s klepáním dveří mám seštelovaný zámek. Ale že by to mělo takový efekt jako na videu výše, určitě ne. Za mne tedy zbytečnost, ale uvídíme po pár dnech. Navíc jdou dveře i hůře zavírat teď. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 5. Duben 2019 Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 Shaarky Prosim te jak klepal ten zamek ? Neco mi klepe v obouch zadnich dverich. Mel sem podezreni na vedeni protislunecnich roletek ale nevim jak je to tam presne delany. Neklepe to vylozene na dirach, ale treba i pri rozjezdu atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 5. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Duben 2019 (editace) ...nebylo to klepání přímo ve dveřích, nýbrž spíše jakoby bylo něco, nějaká kulička, byla ve B sloupku dole...myslel jsem, že mám něco ve dveřích, nakonec to byl uvolněný zámek. Dělalo to pouze při nerovnostech, ale bylo to velice nepříjemné. Editováno: 5. Duben 2019, autor: Shaarky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 No tak to se na to kouknu. Pac mi to pripada taky jak b sloupek nebo hned v zadnich dveri Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Ten uvolněný zámek, abych to uvedl na pravou míru - museli se prostě dveře a zámek seřídit tak, že ty dveře více dovřely. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ČudlR Vloženo 8. Duben 2019 Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Tak ze si povolil to oko na B sloupku soupnul lehce nekam utahl a proste zkousel kdy to prestane delat jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shaarky Vloženo 8. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 8. Duben 2019 Ano, takto to řešili v servise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Nicmene v pripade potreby se spravne serizovani nesteluje tim okem, ale panty. A to pak bohužel musi dolu predni blatnik. Je to tak uvedeno v technickem postupu pro serizeni dveri. Ale nedelam si iluze, ze to vezmou jenom pres to oko a ram dveri prihnou.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.