phen0men Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 Zdravím, jednou za čas mi infotainment hlásí, že se spojení přes Android Auto nezdařilo. Restart telefonu nepomáhá a tak by mě zajímalo, zda je možné při zapnutému motoru restartovat infotainment. Chyba bude v infotainmentu, jelikož při zpáteční cestě již vše funguje. 1) Je tedy restart infotainmentu možný? A jak? 2) Jak dlouho trvá po vypnutí motoru, než se infotainment zcela vypne (tak aby systém infotainmentu po otočení klíčem/zmáčknutí startovacího tlačítka startoval z vypnutého stavu)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 12. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 12. Prosinec 2018 1) Ano, stisknout tlacitko on/off a drzet stisknute cca 10s (do animace loga) 2) myslim ze je to 2h+ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
phen0men Vloženo 15. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2018 Díky. Dnes jsem měl opět problém se připojit a po restartu dle návodu vše plně funkční! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fuzo Vloženo 11. Únor 2019 Sdílet Vloženo 11. Únor 2019 Ahoj. Měl jsem tento problém taky. Vyměnil jsem kabel k telefonu, stačí fakt že je málo kvalitní, může se jenom na chvilku oklepat a už to odpojí telefon a je problém. Koupil jsem od soudruhů z číny asi 5 káblíků a jeden funguje super už půl roku. A za druhé, stávalo se mi to, když jsem měl nepřečtenou SMS. Stačilo v menu telefón na rádiu přejít do sekce SMS a podívat se do přijatých a přečíst na displeji rádia poslední nebo nepřečtené SMS a pak se mi bez problémů telefon znova připojil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.