phen0men Vloženo 12. Prosinec 2018 Vloženo 12. Prosinec 2018 Zdravím, jednou za čas mi infotainment hlásí, že se spojení přes Android Auto nezdařilo. Restart telefonu nepomáhá a tak by mě zajímalo, zda je možné při zapnutému motoru restartovat infotainment. Chyba bude v infotainmentu, jelikož při zpáteční cestě již vše funguje. 1) Je tedy restart infotainmentu možný? A jak? 2) Jak dlouho trvá po vypnutí motoru, než se infotainment zcela vypne (tak aby systém infotainmentu po otočení klíčem/zmáčknutí startovacího tlačítka startoval z vypnutého stavu)? Citovat
havrosh Vloženo 12. Prosinec 2018 Vloženo 12. Prosinec 2018 1) Ano, stisknout tlacitko on/off a drzet stisknute cca 10s (do animace loga) 2) myslim ze je to 2h+ 1 Citovat
phen0men Vloženo 15. Prosinec 2018 Autor Vloženo 15. Prosinec 2018 Díky. Dnes jsem měl opět problém se připojit a po restartu dle návodu vše plně funkční! Citovat
Fuzo Vloženo 11. Únor 2019 Vloženo 11. Únor 2019 Ahoj. Měl jsem tento problém taky. Vyměnil jsem kabel k telefonu, stačí fakt že je málo kvalitní, může se jenom na chvilku oklepat a už to odpojí telefon a je problém. Koupil jsem od soudruhů z číny asi 5 káblíků a jeden funguje super už půl roku. A za druhé, stávalo se mi to, když jsem měl nepřečtenou SMS. Stačilo v menu telefón na rádiu přejít do sekce SMS a podívat se do přijatých a přečíst na displeji rádia poslední nebo nepřečtené SMS a pak se mi bez problémů telefon znova připojil. Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.