Bohouš Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Zdravím, nezkoušel někdo vyměnit zpětná zrcátka na Fabii za OII? Blinkry v zrcátlách se mi líbí. Tak přemýšlím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NoiseR Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Zdravím,nezkoušel někdo vyměnit zpětná zrcátka na Fabii za OII? Blinkry v zrcátlách se mi líbí. Tak přemýšlím... Premyslim stejne, ale nikde jsem to taky nevidel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wertheim Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No, nevím, jak by to vypadalo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 28. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 No řekl bych že celkem rozumně. Je to sice jen odhad, ale... Tvarově je levé zrcátko stejné (alespoň horní 2/3). No a vpravo si pomůžu od mrňouska normálnímu zrcátku. Jenže netuším jaká úskalí očekávat. Půjde to bez problémů mechanicky? Elektrika bude zřejmě potřebovat změnu konektoru. Jinak by mělo být zrcátko zcela samostatný díl. Koneckonců je to jen takové LEGO pro dospěláky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 trochu drahé LEGO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drobecek Vloženo 28. Duben 2006 Sdílet Vloženo 28. Duben 2006 Mne se zase líbí, že mají bílé světlo (na spodku zrcátek), které osvítí prostor pod dveřmi když odemknete dálkou. Za tmy potom vidíte do čeho šlapete ... Nemohu totiž stále zapomenout, když jsem večer těsně u auta šlápl do něčeho velmi, ale velmi ošklivého a smradlavého a všiml jsem si toho až po ujetí pár km když už bylo vše řádně rozmazáno po pedálech a vozem se linul smrad, který nepřetloukl ani ANTIPUR. Toto by šlo i vyřešit namontováním třeba 4ks ledek ze spodu zrcátek a napojením na vnitřní osvětlení vozu. To bu snad neměl být až takový problém Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mefisto Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Jeste by mohl byt problemek v ovladani pres komfortku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heckeer Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 No blinkry v zrcátkách jsou pěkný ale zrovna bych řekl že zrcátka z OII na fabii budou jak pěst na oko, páč jsou dost hranatý a velký přispůsobený právě jen k octavii, myslím že lepší volba je fabiacká zrcátka, s pravým velkým a ty diody a nebo světýlka tam dodělat, prodává se tolik světel a diod a já nevím čeho že by to nemel být problém.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 29. Duben 2006 Sdílet Vloženo 29. Duben 2006 Už tu o tom byla řeč a někde je tu i foto fábie se zrcátkama z OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Vím o tom... Jednak tu byla diskuse na téma Rozebrání zrcátka kde je fotka F a O1 vedle sebe. A pak odkaz http://www.tenzor.cz/carstuning/Zrcatka/zrcatka.html Obojí je dobré. zatím bych to viděl (pokud to začnu realizovat ), že bych nahradil chybějících 15 cm kabelu redukcí konektorů. No a mechanicky bude nutné zkombinovat držák z Fabie a zbytek vzít z OII. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyas Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Stačí vám to takhle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 vypadá to suuprrr, nebylo by možnost trochu z detailu a popis jak to šlo přehodit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyas Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 fotky dodám, mam auti na firmě... Mno z přehozením velice jednoduché, demontovat staré namontovat nové. Zrcátka OII trošičku nepasují v dolní části, ale vše řeší utěsňovací guma. S elektrikou obrovský problém, ja totiž měl ve fabii manuální ovládání, a i když jsem si sehnal z OII ovládač a kompletní schémata, tak stejně se mě ovládání zrcátek nepodařilo rozchodit. Takže blinkry a osvětení při otevření funguje (napojené na dveřní lampičku) tak ovládání zrcátek je made by hands Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
li.ška Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 tak to je opravdu škoda, že to nejde dotáhnout k úplné dokonalosti., alei tak....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mathyas Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 šlo by, buď bys musel mít ve fabii el zrcátka a podle schématu OII to trošec předělat, nebo komfort jednotku ale to už je vyšší dívčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohouš Vloženo 30. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Vypadá to opravdu dobře. Ještě budu muset pohledat něco k elektrice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 30. Duben 2006 Sdílet Vloženo 30. Duben 2006 Je to celkem pekny, nicmene, trosku mi tam vadi ted ty blinkry v blatnikach... Ale jinak dobry... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FUGAS Vloženo 1. Květen 2006 Sdílet Vloženo 1. Květen 2006 Tak tak, ty zrcátka vypadaj dobře, ale máš na tom autě teď trochu přeblinkrováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Eflik Vloženo 15. Květen 2006 Sdílet Vloženo 15. Květen 2006 Stačí vám to takhle? Krasa, jestli mohu za sebe prosit, fotka zepredu, z blizka, za bliku by byt nemohla ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peposu Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Zdarec , i po hledani lupou jsem nedohledal ci se resilo i kdyz asi ano ale .. vymena zrcatek z F1 za O2 . Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Ale řešilo. Sloučeno. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.