Přejít na obsah

Zhasnutí motoru za jízdy

johnxx

Doporučené příspěvky

Dneska jsem byl Octu projet po Brně a co se nestane.Dojedu na křižovatku, při dojezdu zmáčknu spojku a auto chcipne.Stalo se mě to asi 5x, pak jsem přišel na tu nemilou věc.

Při plném rejdu buď na pravou nebo na levou stranu mě spadnou otáčky na nulu a auto chcípne.

Má to vliv se servořízením?

Co je zase za problém, víte někdo?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A otáčky s narovnanýma kolama? nekolísají? A nějaký pazvuky z motoru?

Je jasný že se musí servo snažit když točíš kolama na místě, jak to popisuješ, tak to dělá dojem že to prostě motor neutahne. A nezdá se ti že by motor méně táhnul? Pak bych sázel na servo. Ale bojim se že to bude chtít profíka. Teda já bych se servisem moc neotálel, tohle je vážně o hubu.

Odkaz ke komentáři

Myslíš méně táhnul za normální jízdy.Asi trošku je to teď línější.Mám prasklej výfuk a tak to strácí na výkonu.Už je to 8 let starý auto, takže s problémama pošítam, ale po fin. stránce řešim jen smrtelně důležité opravy.Dnes jsem najel 300 km a auto ani jednou nechciplo, ani při otáčení.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...