codlx Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Ahoj všem, poraďte mi prosím jaký zkosený volant s DSG pádly koupit, případně jaký konektor, kroužek? Jde mi především o kódy dílů. Nyní mám 3 rameno s multifunkcí bez pádel. Superb II DSG 4x4, RV 2015. Codl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 6. leden 2019 Sdílet Vloženo 6. leden 2019 Asi by som zacal niekde tu, namiesto novej temy :) https://forum.skodahome.cz/topic/144517-podvolantová-jednotka-k-mf-volantu/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codlx Vloženo 9. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. leden 2019 Jakože prve zjistit jakou mám jednotku pod volantem a podle ní volit ten kroužek s volantem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Pokud není mf volant, musí se vyměnit podvolantová jednotka(ta je dnes součástí kroužku) za typ do podporuje multifunkční volant. Pokud máš zkosený volant, budeš muset vyměnit ve volantu tlačítka za typ 5E0919719G + pádla z řady 5E0. Jinak to fungovat nikdy nebude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Nebo prepajet na odpory na ovládání.. Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 přepájet na odpory? To slyším poprvé, nemá MQB/PQ jinak logiku zapojení tlačítek lin/can ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p2p Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Nejsem si jistý, ještě scháním druhý ovladač na měření... Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 @codlx pokud to dobře chápu, máš ted SII po FL s volantem po FL a multifunkcí bez pádel. Pokud vyse uvedene sedi budes potrebovat nový volant a nová tlačítka číslo 5E0 919 719 G, kde index G je podpora DSG padel osobne jsem shanel zkoseny volant s pádly a nesehnal jsem pouzity....jedine novy 3-6tis.... jinak @ka_r_los nové volanty pro modely Superb II FL a Yeti FL od MR2014/2016 jsou s tlačítky na LIN sběrnici, a fungují i na Citigo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Ale já vím, že jsou tlačítka pro PQ na LIN sbernici jako slave pro podvolantovou jednotku, u MQB je jsou přímo do gateway pokud si to dobře pamatuju a proto nemůžou fungovat v PQ autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 Jojo tlacitka z MQB nejdou v PQ..... ty PQ LIN tlacitka ......je jich málo po vrakovistich a jsou drahá :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 10. leden 2019 Sdílet Vloženo 10. leden 2019 (editace) Tak v tom uděláme ještě lepší hokej, LIN sběrnice je shodná jak u PQ tak u MQB(to že jedna končí v gateway a druhá v podvolantovce - kroužku není důležité), problém je v příkazech co posílají do vozu, ty jsou rozdílné mezi PQ a MQB, ale když dám volant s 3V0 tlačítky(MQB) a s 3V0 pádly(MQB) do PQ(Superb2), tak mi budou pádla fungovat po nakódování v podvolantové jednotce(LIN přenáší stále stejnou zprávu jak u PQ tak u MQB pro řazení pádly), ale tlačítka na volantu fungovat nebudou(teda něco dělají rolery se zvukem po jejich stisknutí, ale to je opět stejná situace jako s DSG)... Mezi pádly a tlačítky ve volantu není datová komunikace, tj. možná jiné zapojení, možná jen jiné odpory.....úkol pro domácího kutila. Editováno: 10. leden 2019, autor: ferda25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codlx Vloženo 14. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. leden 2019 No jak vás tak pročítám, tak nejlepší řešení je nejspíš použít klasický volant s pádly z S2 a na ten zkosený si nechat zajít chuť :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chobott Vloženo 16. leden 2019 Sdílet Vloženo 16. leden 2019 @codlx ale nééééé, začal bych tím co máš teď v autě zda uz mas stary volant s MF nebo ne pak bych resil podvolantovou jednotku a pod, takze co tam mas ted? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
codlx Vloženo 20. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2019 No vždyť jsem to psal hned v dotazu. 3 rameno s multifunkcí bez pádel. Superb II DSG 4x4, RV 2015 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Mám na prodej zkosený s padly a tlačítky pro Superb 2 atd starší verze, červená nit. Cena 7500, když tak sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dennis22 Vloženo 21. Červen 2020 Sdílet Vloženo 21. Červen 2020 Zdravím keď mám S2 pred Facelift a mám DSG prevodovku a chcem MFV ako je v O3 tak tlačidla potrebujem 5E0 919 719 G alebo môže byť aj F keď nemám a ani nechcem F1 riadenie ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiriTK Vloženo 7. Květen 2021 Sdílet Vloženo 7. Květen 2021 Zdravím, mám dotaz ohledně volantu na Octavia 2 fl 2012 RS, mám v ni volant z OCT 3RS, MF tlačítka vyměněna za typ ze Superbu 2 FL, už svítí zeleně a funguji, ale pádla na řazení svítí pořád bíle a nefungují. Dají se jen přepojit, nebo je nutná výměna? diky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.