Pavel další Vloženo 14. leden 2019 Sdílet Vloženo 14. leden 2019 Jenom jsem vyřešil minulý týden zlomený drátek v husím krku dveří, teď mám zlomený drátek těsně před parkovacím senzorem přímo nad výfukem. (sup II). Je možné ho spojit nějak letováním, nebo dojde k ovlivnění funkce např. změnou odporu drátu apod ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
imo17 Vloženo 21. leden 2019 Sdílet Vloženo 21. leden 2019 Nad vyfukom aj mne uhnil dratek k senzoru. Najskor som ho tam naletoval, ale nemalo to dlhu zivotnost. Tie kable su tam strasne kratke a nie to este zobrat nejaky centimeter. Tak som zohnal komplet konektor aj s kablikmi. A odvtedy pokoj - klop,klop,klop ? Takze pajkovanie nevadi. Ale musi to byt dobre spravene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavel další Vloženo 22. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Já jsem nakonec nepájel. Vypinoval jsem zbytek ulomeného drátku z konektoru a nahradil ho delším kouskem. Pak jsem tento vložený kousek propojil s protikoncem kabeláže lisovací dutinkou a celé to zabalil smršťovačkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kiko111 Vloženo 4. Únor 2019 Sdílet Vloženo 4. Únor 2019 Ja som mal tiež zlomený kábel v nárazníku ale na pravý zadný senzor. Aj kábel bol uplne hnilý/čierny... Dával som nový až od kufra a spájal som ho tiež lisovacími spojkami a na to zmršťovačku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.