BPetr Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 (editace) Zdravím chlapi. Chci se zeptat, jestli je normální, že po výměně zadních brzdových desek Brembo v neoriginálním servise jsou obržděné kotouče jenom z půlky? Najel jsem na ty nové desky 650km, (500 po dálnici) ale příjde mi divné, že nejsou ještě zajeté. Chápu, že si nové destičky musí na starý kotouče sednout, ale bojím se, že se ty kotouče budou brousit jen napůl a pak se to už nesrovná. V servise mi řekl, že pokud jezdím převážně po dálnici s nezatíženým autem, že si to sedne třeba až po 2500km. Nezdá se mi to. Díky za rady. Editováno: 20. leden 2019, autor: BPetr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Nevím jestli je to všude ale u firemních O3 bylo běžný že kombinace originál disky a desky se sjižděli divně - nerovnoměrně. Začali jsme dávat disky Zimmerman nebo Brembo a desky Brembo a od tý doby nejsou problémy. Btw. pokud se ten kotouč už jednou blbě sjel tak si to asi těžko někdy sedne si myslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BPetr Vloženo 20. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Livebomb: Ty kotouče se sjížděly rovnoměrně na starých destičkách. Ted jsem dal nové desky a od té doby se kotouče sjíždí jeden tak na 85% a druhý tak na 60%. Zajedu s tím asi do jiného servisu, aby to posoudili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marian.marcin Vloženo 20. leden 2019 Sdílet Vloženo 20. leden 2019 (editace) BPetr Ty tie nerovnosti okom ani nepostrehneš bavíme sa dajme tomu o desiatkach mm. Nikdy nedávaj nové dosky na nezrovnaný disk .Ono si tie dosky postupne sadnu ,trochu sa pohraj s ručkou a bude. Editováno: 20. leden 2019, autor: marian.marcin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BPetr Vloženo 20. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2019 Marian.marcin No byla to blbost, tedka uz vim, ze menit kotouce zaroven s deskama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Pokud je to pár km a fakt se to sjíždí tak pitomě, tak kup kotouče a ještě je vyměň.. pokud si desky ještě pořádně nesedly, nebál bych se.. i když samozřejmě nejlepší měnit komplet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 Taky jsem to radši nechal vyměnit komplet, i když kotouče byly docela v dobrém stavu. Taky jsem si kednou naběhl a dokupoval jsem je do měsíce. Měl jsem stejný problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BPetr Vloženo 25. leden 2019 Autor Sdílet Vloženo 25. leden 2019 mchal 2009: Zatím jsem na to najel nějakých 900km většinou po dálnici a zatím si to stále sedá, jde poznat, že už o něco málo více. Občas zkusím přibrzdit ručkou, je to lepší. Pro příště vím. Myslím, že kdybych jezdil třeba s více lidma a naložený kufrem, obrzdí se to dříve, jezdím sám a po dálnici, takže toho brždění moc není jak na okreskách. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 25. leden 2019 Sdílet Vloženo 25. leden 2019 Problém je, že zadek prakticky nebrzdí. Nerovnoměrné sjíždění je pro něj typické. Pokud se to jednou začně projevovat (a je jedno jestli vpředu nebo vzadu) , tak se to v provozu už nesrovná. Maximálně se to rezavé mezikruží přeleští, ale to je jen krátkodobé kamuflování problému. Povrch už zůstane korozí narušený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.