ddf Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 Ahoj, prosím jaké formáty zvládne na 100% Columbus? Občas si něco stáhnu na čekání v kolonách ale 70% věcí mi nejde. Případně v čem převést na Macu :) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 27. leden 2019 Sdílet Vloženo 27. leden 2019 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 12. Březen 2019 Sdílet Vloženo 12. Březen 2019 Len som neprisiel na to,kde vziat take rozlisenie,lebo asi ich ma prilis velke a neprehra mi ani v mp4,ani mkv,v avi skonvertovane uplne nepozeratelne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 (editace) Ahoj. Tiež som sa s tým dlhšie trápil systémom pokus omyl a nakoniec sa mi osvedčilo nasledovné : Stiahneš si klip z youtube v počítači cez nejaký video download manager v čo najlepšej kvalite aspoň MP4 720HD Následne to potrebuješ skonvertovat do formátu aby to columbus prehral. Ja na to používam program iSkysoft Imedia Converter Deluxe. Tam som sa najviac natrápil aký formát zvoliť a osvedčilo sa nastavenie: Video DIVX 720x480 bitova rýchlosť 3000 frekvencia snímok 30 fps Zvuk 320 kbps Rýchlosť 44kHz Potom to vložím na USB kľúč a prekopírujem na pevný disk v aute a všetko mi krásne hraje na celý display a aj zvuk je na kvalitnej úrovni. Snáď ti to pomôže. Samozrejme môžeš použiť aj iné programy. Keď budeš chciet tak ti možem poslať aj ukážku V Columbuse mam zvolene rozlíšenie 14:9 Editováno: 23. Březen 2019, autor: wagrant Doplnenie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Mně nepřehrává ani AVI (XVID), FLAC atd. Přestože by měl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wagrant Vloženo 21. Březen 2019 Sdílet Vloženo 21. Březen 2019 Ani mne to nešlo zo základnými nastaveniami rozlíšenia 1920x1080 1280z720 640x480 Až keď som skúšal sa pohrať z rozlíšením tak sa dalo v programe upraviť na vlastne parametre a tam som si zvolil 720x480 a toto zobralo a pekne roztiahlo na celý display inak to stale nešlo. Bola to Dlhé skúšanie :) 1 deň určite. A tento program to urobil. Skúšal som aj iné ale v tých to nešlo tak preto som napísal tento konkrétny ale je možme že to pôjde aj v iných kde docieliš dané rozlíšenie 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomasmu Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Nevie nahodou ako sa cez VCDS da odblokovat obraz za jazdy na Columbuse v Skoda Superb 3 ? Patram kde sa zvysuje rychlost z 5 km/h ale nejako sa neviem k tomu dostat v programe. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M_ike Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 @tomasmu Odblok lze jen pres VCP. VCDS to neumi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libormich Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 Používám tohle nastavení pro konverzi videí - viz obr. Nastavuju i zvuk na 5.1, protože pak to v autě hraje v Dolby Surround. Samořejmě zdrojové video musí být taky 5.1. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaUjcik Vloženo 10. Březen 2020 Sdílet Vloženo 10. Březen 2020 Dobry den, mohol by niekto uploadnúť funkčne video niekam na uložto a pod... Skonvertoval som podľa pokynov no z 5 verzii vidím iba jednu a aj to mi ide iba zvuk. Ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libormich Vloženo 11. Březen 2020 Sdílet Vloženo 11. Březen 2020 Aladin ve formátu pro Columbus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaUjcik Vloženo 28. Březen 2020 Sdílet Vloženo 28. Březen 2020 Tak Aladin mi nefunguje, vobec ho na USB v radiu nevidim. Azda je na to iny sposob spustenia?? Skopiroval som ho na USB ale cez media / USB / prehravanie subor proste nevidim. Samozrejme auto stalo na parkovisku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libormich Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Není na to žádný jiný způsob spouštění, mám to takhle nahrané na SD kartě, normálně si ji zvolím jako médium, zvolím film a koukám. Šel jsem to ještě jednou teď schválně do auta vyzkoušet - normálně mi to hraje. Můžu ti i natočit video, pokud bys chtěl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libormich Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 Ještě mě napadlo - rozzipoval jsi to? Ten soubor jsem (kvůli porušování práv - kopie filmu) zazipoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libormich Vloženo 16. Duben 2020 Sdílet Vloženo 16. Duben 2020 (editace) Nahrál jsem to ještě jednou, v nezipovaném formátu, jen stáhnout a přehrát. Nenechám to tam ale dlouho viset.https://uloz.to/file/Nb1OdahGkkCF/aladin-mkv Editováno: 16. Duben 2020, autor: libormich Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rimsy2 Vloženo 7. Srpen 2022 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2022 Update 08/22: Columbus s 9.2 palcovým displejem s rozlišením 1 280×640 pixelů, samotné video nemá limit pro rozlišení, přehrává přes USB-C port. Podporované video soubory Typ kodeku Přípona souboru MPEG 1 mpg mpeg m1v mpv MPEG 2 mpg mpeg ps m2v MPEG 4 (H.264) m4p mp4 m4v mp4v mov MJPEG MPEG 4 (ISO) Xvid Xvid WMV9 wmv asf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hnizdo.1 Vloženo 7. Říjen 2022 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2022 (editace) Já se chvíli pokoušel přehrát různé formáty a usoudil jsem, že nemá cenu s tím ztrácet čas. Drtivou většinu to nepřehrálo, případně chyběl zvuk. Konvertování videí jsem řešil naposledy před 20-ti lety, kdy opravdu většina zařízení trvala na tom "svém, jediném správném" formátu. Že v dnešní době existuje zařízení, pro které se musí konvertovat video, aby šlo přehrát, považuju celkem za ostudu. Podle mě má být ta doba už dávno pryč. Nejjednodušší řešení je koupit si za 1500,- krabičku s Androidem, která emuluje Apple zařízení (k infotainmentu se připojí přes Carplay) a pak se dá přehrát v podstatě jakýkoliv formát bez toho, aniž bych musel jako idiot něco konvertovat. Prostě vezmu libovolné video, nahraju na flashku nebo do telefonu a hotovo. Zatím se mi nestalo, že bych narazil na video, které nejde přehrát. Další výhodou je, že přehrávání funguje i za jízdy (logicky, protože přehrávání již nemá pod kontrolou infotainment a tak ho nemůže omezovat.). Editováno: 7. Říjen 2022, autor: hnizdo.1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.