Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Je to taková drobnost, ale přesto se majitelů Karoqů zeptám - měli jste při dodání vozidlo vybavené bezpečnostními šrouby kol?

Já dostal informaci, že se jimi vozidla standardně nevybavují a musel jsem je dokoupit (což mě docela udivilo). V manuálu k vozu se o bezpečnostních šroubech a nástavci na ně píše (str. 277 manuálu, vydání 11/2018).

Pisat sa moze,ale bezpecaky su a boli vzdy iba prislusenstvom,takze pokial si ich pri konfiguracii neobjednas,musis si ich sam dodatocne kupit.

Nevíte někdo náhodou, kolik je různých verzí (tvarů) bezpečnostních šroubů originál Škoda?

• 1 rok později...

Kluci ruský to sice testují, ale u těch, co se prodávají ve Škodě, už je ale potřeba, aby to kradl někdo, kdo si auto vytipoval a náležitě se připraví, nebo se dostal k ořechům, takže stylem pokus/omyl šroub sundá. Ta ochrana je spíše proti náhodným "šmejdům" kteří jsou vybavení základním nářadím - ti by uspět neměli. Jinak samozřejmě platí, že s roustoucím časem, který na sundání šroubu má a počtem nástrojů, které může použít, rapidně roste pravděpodobnost, že šroub sundá a kolo ukrade.

Já teď čekám až mi přijdou McGardy s tou pohyblivou hlavou. 
http://www.tgpneu.cz/vybaveni-servisu/detail/pojistne-srouby-a-matice-mcgard/sl-pojistne-srouby-14-x-1-5-kulove-sedlo/28018-sl-pojistne-srouby-m-14-x-1-5.html
Na kola Škodovky podle konfigurátoru McGard sedí 28018 SU, SB(černé) nebo SL(navíc mají pohyblivý kroužek takže nejdou snadno "chytit" kleštěma nebo tak).

Já jsem viděl taky nějaký (jiný) video od Rusů, zkoušeli tam různé bezpečáky, včetně McGardů, ty dopadly líp než ostatní šrouby, ale i tak byli schopní ránama do kola ten šroub jako poslední vyviklat, proti tomu se dalo použít dva ty šrouby, ale to už mi zas přijde přehnaný..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.