Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj, nechal jsem si odborně zapojit onboard kameru CEL-TEC Q5 Roller WiFi tak, že se má automaticky zapnout při startu motoru. Při vypnutém motoru nejde do kabelu proud.

Kamera se ovšem zapne jen někdy. Pokud se nespustí, pomůže  vypnutí a zapnutí motoru nebo vytažení a zapojení napájecího kabelu.

Nastavení kamery má autodetekci startu, vyzkoučel jsem všechny možnosti nastavení, efekt žádný.

Mám keyless (Kessy) s tlačítkem, zkoušel jsem i stisk tlačítka bez spojky a až na podruhé spojku a start motoru. I v tomto případě se někdy kamera zapne už na rozsvícení palubky a někdy ani na start motoru ne.

Podle mě je problém v kameře a její kompatibilitou s Kessy nebo je vadná detekce startu nebo prostě špatná kamera jako model.

Díky zanázory

R

Ty máš kessy v OI? A proč řešíš záležitosti týkající se elektriky v sekci "Interiér"?

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.