budis Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 Zdravím všechny, jsem čerstvým majitelem 2.0 TDi 4x4 s varioflex sedačkami a řeším zavazadlový prostor. Jsem muzikant a vozím kufr s klávesami, repro plus pár dalších věci, které se do auta bez problému vejdou. Už jsem se tu v jiném tématu ptal na větší koberec přes celou plochu... Teď ale přemýšlím nad tím, jestli by šlo srovnat podlahu kufru a prostoru po odejmutí zadních sedaček. Jelikož je to čtyřkolka, je tam docela výrazný schod, což není ideální při nakládání/vykládání věcí. Neřešil to tu už někdo? Třeba dát pod koberec nějaký šikmý nájezd nebo jakousi "redukci", která by zvýšila nižší část podlahy? Nevím, jaká je podlaha ve verzi bez 4x4, ale nějak jsem k tomu při objednávání nepřihlédnul. Díky za případné nápady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dave_m Vloženo 1. Březen 2019 Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 (editace) Ahoj, v návodu je toto. Zkus mrknout, jestli to je, co myslíš... Ale asi bys tu mezipodlahu musel mít :-) Editováno: 1. Březen 2019, autor: dave_m Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budis Vloženo 1. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2019 To se zřejmě týká mezipodlahy, tu já nemám. Pod svou podlahou mám už jen rezervu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 3. leden 2020 Sdílet Vloženo 3. leden 2020 Podle toho navodu to vypada, ze s mezipodlahou a sklopenymi zadnimi sedackami se da v aute spat jako v F3. Chapu to dobre? Zkousel jste to nekdo? Btw. kdyz dam v konfiguratoru dojezdovou rezervu, tak nejde pridat mezipodlahu a opacne (v pripade 4x4). Takze bud a nebo? Ve Fabce mam rezervu a zaroven mezipodlahu, ale tady to bude hlavne tim 4x4 co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 5. leden 2020 Sdílet Vloženo 5. leden 2020 Také by mě to zajímalo, jestli se to s podlahou úplně srovná ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medoo Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 a co toto... AliExpress 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bumbisek Vloženo 8. leden 2020 Sdílet Vloženo 8. leden 2020 možná lepší řešení, protože s mezipodlahou nejde : Oboustranný koberec v zavazadlovém prostoru Varioflex zadní sedadla Sound System Canton Rezervní kolo ocelové (neplnohodnotné), zvedák vozu a klíč na kola Family paket II Vozy s 4x4 Rezervní kolo ocelové (dojezdové), zvedák vozu a klíč na kola máš na tohle odkaz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 U 4x4 a dojezdová rezervy je standardní podlaha už tak vysoko, že se tam nepodlaha "nevejde". Aspoň tak je to v Atece, zde to bude nejspíše stejně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 Ok, a ze je podlaha vysoko znamena: a. je tam schod b. je to v rovine, kdyz se sklopi sedacky netusis? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epo Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 V 8. 1. 2020 na 14:30, medoo napsal: a co toto... AliExpress jako krajni reseni... musi se to foukat a nevejde se pod to treba rolo jako u mezipodlahy :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 28. Únor 2020 Sdílet Vloženo 28. Únor 2020 To bohužel nevím, za to úplně vyrovná Vario sedadla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 30. leden 2021 Sdílet Vloženo 30. leden 2021 Ahoj chtěl bych tohle řešit taky, mám plastovou přepravku pro psa z které se otvírají rovně dveře, což samozřejmě v kufru nejde takže jí musím nadzvedávat, dneska jsem tak orientačně měřil a přemýšlel jak tam udělat takovou bedničku pod tu klec na cca 45cm šíře na pravém kraji kufru. U nás jsem na nic nenarazil, ale v Německu je nějaká firma co tyhle dorovnání podlahy do kufru vyrábí, tak třeba to někomu pomůže: https://kofferraum123.de/k24/Ladeboden-Skoda-Karoq Mají to kolem 360-400 EUR ale je to profesionálně provedené. Běžně do ČR neodesílají ale snad by se to dalo domluvit. Sám jsem se ještě nerozmyslel, vzhledově je to perfektní, cenu bych asi překousl, jen mě osobně vadí že bych přišel o relativně velkou část kufru - mě by stačil vyvýšený pás 45cm na jedné straně. A pak ta doprava, nebejt korony tak bych si tam udělal víkendovej výlet (je to celkem z ruky, u Nizozemska).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 31. leden 2021 Sdílet Vloženo 31. leden 2021 Vypadá to stejně jako originál mezipodlaha. Ta se dá sehnat i u nás. Mezipodlaha + Bočnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 2. Únor 2021 Sdílet Vloženo 2. Únor 2021 (editace) V 31. 1. 2021 na 11:14, KyAeRtOiQ napsal: Vypadá to stejně jako originál mezipodlaha. Ta se dá sehnat i u nás. Mezipodlaha + Bočnice. Mě to přijde o něco vyšší - mají buď 2cm pod nakládací hranu, nebo pak tu pro verzi pro psí klec kde je mezipodlaha na dvě části 60/40 a dá se odklopit každá zvlášť, a u té mají že je úplně v rovině s nakládací hranou. Teda jestli se mi to správně z němčiny přeložilo :) Každopádně ty říkáš že ta originální dvojitá podlaha se dá sehnat i do auta který dvojtou podlahu nemělo z výroby? Já jsem to nikde nenašel a měl jsem za to že když nemám ty zarážky u zadních sedadel, co umožňují držení a pohyb mezipodlahy tak to tam už to tam dodat ani nejde.. ? Editováno: 2. Únor 2021, autor: lukas_k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 3. Únor 2021 Sdílet Vloženo 3. Únor 2021 Takhle to píše Škoda auto. https://cc.skoda-auto.com/cze/cs-CZ/extras-scenic?activePage=extraequipments&color=2Y2Y&configurationId=&extraEquipments=&id=CZE%3Bskoda%3B2021%3BNU74A5%3B1%3BGYOZYOZ%3Bmda20210129080342%3Bcs-CZ%3B%3B62001%3B62001&interior=AD&modifiedPages=&snapshotVersion=93a660d1-0bb0-4021-9b57-7f57cb8c63e6&trimline=NU4%7CStyle6200162001&visitedPages=trimlines Doďelat to jde musí se koupit bočnice a podlaha. Ta podlaha pro psí klec je fajn že je dělená. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas_k Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 No to já samozřejmě vím že existuje mezipodlaha od ŠA, ještě ukazovali jak do toho např. strčí dron, ale spíš jde o to že jsem to neviděl nikde k sehnání když jsem to Googlil, ani mezipodlahu jako nahradni dil natož ty bočnice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.