Mlatyxxx Vloženo 2. Březen 2019 Sdílet Vloženo 2. Březen 2019 Zdravím, mam Rapida r.2016,1.2 l, 81kw benzín. najeto cca. 48tis. Chci se zeptat na radu co by mohlo způsobovat bouchání při točení volantem jak je slyšet na videu. Dělá to jen někdy, přišlo mi že když auto dýl stálo a po ujetí nějaké vzdálenosti to přestalo. Většinou to dělalo když jsem stál na místě a točil volantem jako by tam byla nějaká vůle, někdy to udělalo i při jízdě. Chci se na to zeptat v servise ale je mi jasný, že když tam dojedu tak to dělat nebude a nejsem si jistej jestli mě se soukromým videem neposlou do háje. Díky za různé rady a nápady. ;-) VID_20190221_073730.mp4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mlatyxxx Vloženo 3. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Vážně nikdo neví co by to mohlo být? ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slapnahrabe Vloženo 3. Březen 2019 Sdílet Vloženo 3. Březen 2019 Myslím, že je to to samé, co jsme řešili zde: https://forum.skodahome.cz/topic/135433-kovové-ťukání-v-řízení/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drjery Vloženo 2. Prosinec 2020 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2020 Ahoj aj si to vyriešil mam to iste na F3 2015 1.2TSI 81 KW 55.000KM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.