Mlatyxxx Posted March 2, 2019 Share Posted March 2, 2019 Zdravím, mam Rapida r.2016,1.2 l, 81kw benzín. najeto cca. 48tis. Chci se zeptat na radu co by mohlo způsobovat bouchání při točení volantem jak je slyšet na videu. Dělá to jen někdy, přišlo mi že když auto dýl stálo a po ujetí nějaké vzdálenosti to přestalo. Většinou to dělalo když jsem stál na místě a točil volantem jako by tam byla nějaká vůle, někdy to udělalo i při jízdě. Chci se na to zeptat v servise ale je mi jasný, že když tam dojedu tak to dělat nebude a nejsem si jistej jestli mě se soukromým videem neposlou do háje. Díky za různé rady a nápady. ;-) VID_20190221_073730.mp4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mlatyxxx Posted March 3, 2019 Author Share Posted March 3, 2019 Vážně nikdo neví co by to mohlo být? ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slapnahrabe Posted March 3, 2019 Share Posted March 3, 2019 Myslím, že je to to samé, co jsme řešili zde: https://forum.skodahome.cz/topic/135433-kovové-ťukání-v-řízení/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
drjery Posted December 2, 2020 Share Posted December 2, 2020 Ahoj aj si to vyriešil mam to iste na F3 2015 1.2TSI 81 KW 55.000KM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan18 Posted January 23 Share Posted January 23 V 3. 3. 2019 na 8:26, Mlatyxxx napsal: Vážně nikdo neví co by to mohlo být? ? Vyřešil jsi to nějak mám stejný problém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts