ShontyCZ Vloženo 4. Březen 2019 Sdílet Vloženo 4. Březen 2019 Dobrý den, měl bych dotaz ohledně dodělání elektrických zrcátek na Rapida r.v. 2014. Koupil jsem si zrcátka s výhřevem a blinkrem. Nový tapicírung s ovladačem zrcátek. Teď ale nevím jakou kabeláž mám sehnat a kam vše zapojit. Děkuji za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavoznik Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 BTW: jeste bys k tomu mel sehnat nove blatniky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShontyCZ Vloženo 5. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 @Zavoznik to snad nejsou jiné blatníky ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OnMiT312 Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 On to myslel tak, ze pokud budes mit nova zrcátka s blinkrem, tak abys je nemel i ještě postaru v blatniku jako před FL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ShontyCZ Vloženo 5. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 @OnMiT312 Aha, no to mě ani nenapadlo, sakra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Tie blinkre v blatníkoch tam kľudne nechaj, daj tam LED diódy a namontuj zrkadlá s blikrami. Žiadny problém. Alebo vyber žiarovky z blikrov v blatníkoch a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 7. Březen 2019 Sdílet Vloženo 7. Březen 2019 Ale podľa vyhlášky, by mali blinkre v blatníkoch fungovať, takže tak ako som písal, LED a namontovať zrkadlá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maweryk Vloženo 19. Květen 2019 Sdílet Vloženo 19. Květen 2019 ShontyCZ: Podarilo sa ti to nakoniec dorobit? Mas schemu zapojenia? Daj sem nejake foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.