Superb1.8TSI Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Ahojte superbaci, Mam skodu superb combi 2012 a chcel by som upravit vnutra svetiel aj hmloviek. Chcel by som ich zatmavit, pretoze auto mam cierne a vidim takych superbov v nasom meste vela a chcel by som sa trochu odlisit. Nasiel som na internete "tuningove" svetla, ktore maju cierno-strieborne vnutro svetlometu, ale tie niesu vhodne pre auta s original natacacim xenonom. Tym padom jediny sposob ako to spravit je nejako setrne svetlo rozobrat. Tym padom odlepit predne sklo a upravit vnutro. Co ma trocha znervoznuje je,ze nove svetlo stoji cca 400-450e (15.000Kc) a nerad by som ho kupoval. Robil tu niekto takuto upravu?? Ak ano vie mi povedat na co konkretne sa mam pripravit a ako treba postupovat? Mam vela otazok a chcem tuto upravu spravit, takze mi nepiste zbytocne,ze naco to robis a daj foliu na ne a podobne. Skor by som odcenil reakcie k veci. Vopred dakujem za odpovede! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
r_e_n_e Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 nepresiel by si STK... Kazda nalepena folia na auto musi mat certifikaciu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Typek to robil na OII... nech sa paci... https://www.octaviaclub.cz/clanky/navod-rozebrani-a-lakovani-prednich-svetel-octavia-ii-facelift-613.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb1.8TSI Vloženo 5. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 ..foliu nechcem davat to urcite nie...a dik za tento odkaz..rezanie skla mi pride strasne radikalne...ale dakujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martttin Vloženo 5. Březen 2019 Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 Je tam k tomu aj diskusia a viac obrazkov, len sa musis registrovat na octavia fore. Kazdopadne udajne prave OII FL mala "nerozoberatelne" svetla, pry na inych modeloch to slo... ktovie, neskusal som na SII :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb1.8TSI Vloženo 5. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 5. Březen 2019 No jedna baba to bezne robi v CR..na superbe a,ze to rozobera za pomoci teplovzdusnej pistole..co popravde neverim..ale dokial to nevytiahnem von to svetlo..tak nebudem vediet..len pilit by som to nechcel popravde..to je sialene.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papik Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Teď jsem to dělal, rozlepení světla a následné lakovaní. Nic na tom není. Ani stk ani pčr nemá problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb1.8TSI Vloženo 28. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Ako si to rozlepoval?..cim?..ten chrom si niecim len zdrsnil a potom naniesol zakladovku?..rozlepenie je tazke?..demontoval si nieco zo zadnej strany svetla..myslim okrem ziaroviek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papik Vloženo 28. Duben 2019 Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Zkusím ti odpovědět na vše :D 1) horkovzduška a pár šřoubováků 2) chrom je sundaný, to co je na foto je jen plast bez chromu (pak přišel základ na plasty, plnič a lak) 3) rozlepení není težké ale chce to trpělivost a nic nezničit :D 4) jen jesem z toho sundal jednotky a odstřikovač aby se nic nerozbilo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb1.8TSI Vloženo 28. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 28. Duben 2019 Super...dakujem..kolko casu ti to zabralo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papik Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 Není zač, jinak odpoledne na rozebrání a rozlepení a tak půlden na slepení (aby lepidlo zaschlo). Jinak vnitřky jsem měl lakované z jiných světel abych nečekal na lakovnu. To by bylo delší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mioa701 Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 @papik mas aj foto ako to vyzera na aute? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papik Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 (editace) Ještě ne, teprve jsem to zalepil. Jinak tady je fotka z fb jak to někdo taky už dělal Editováno: 29. Duben 2019, autor: papik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb1.8TSI Vloženo 29. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 Cim si daval dole ten chrom?..alebo si ho len zdrsnil a zastriekal zakladom? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papik Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 Kyselina chlorovodíková a dal jsem to na 12 hodin do pytle, který jsem zalepil a výpary to sežraly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Superb1.8TSI Vloženo 29. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 ..da sa to aj nejak inak spravit bez toho aby som zhanal kyselinu chlorovodikovu?..nejako lahsie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papik Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 nedoporučoval bych, kyselinu seženeš v obchodě typu obi hornbach a podobně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HANZTD Vloženo 29. Duben 2019 Sdílet Vloženo 29. Duben 2019 litr kyseliny 30,- kč to finančně uneseš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papik Vloženo 4. Květen 2019 Sdílet Vloženo 4. Květen 2019 Tak přikládám fotky jak to dopadlo, teď mám nalakované mlhovky a už se lepí :-) 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato096 Vloženo 11. leden 2020 Sdílet Vloženo 11. leden 2020 On 5/4/2019 at 11:31 AM, papik said: Tak přikládám fotky jak to dopadlo, teď mám nalakované mlhovky a už se lepí :-) No to je pecka, zhodou okolností sa mi pred týždňom rozbilo svetlo a zohnal som nové len bez nápisu Superb vnútri a irituje ma, že bude každé iné, takže som hľadal ako rozobrať svetlo. Podľa tvojich fotiek pozerám, že ten kúsok plastu s tým nápisom je dokonca samostatný kus, čo mi zjednoduší prácu, ale keď tak pozerám ako to vyzerá, tak asi toto bude môj plán na leto :D Len by som sa chcel opýtať čím si to potom lepil späť a či smerovku v pohode vidno, lebo som pozeral, že ten chlapík čo to robil na octavii tak daval smerovku zase na chromovo potom :) Ďakujem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papik Vloženo 28. leden 2020 Sdílet Vloženo 28. leden 2020 Je to přijemná změna :-) ... jinak jsem to lepil zpět černým silikonem. Ten se mi osvědčil nejvíce. Směrovka je vidět úplně v pohodě. Na octavii 2 po fl jsem jich udělal mraky a není to extra rozdíl jestli tam chrom je nebo není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mato096 Vloženo 2. Únor 2020 Sdílet Vloženo 2. Únor 2020 Jop a ešte keď sa môžem opýtať, prednú mriežku si zaciernoval plastydipom? Alebo si to prefarboval tak podobne ako ten chróm vo svetle? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papik Vloženo 10. Únor 2020 Sdílet Vloženo 10. Únor 2020 Ne ne masku mám ve folii, stejne tak i znaky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.