Rapid0 Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Ahoj všem, můžete mi poradit k čemu je to tlačítko na palubovce. Sedan 2013 77kw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liqid Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 A je to origo? Na první pohled to vypadá jako dodělávka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid0 Vloženo 14. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 To mi taky tak připadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Dodo. Že by přepínání denních světel? Hlavní vypínač by tomu odpovídal, ale vypínač denních bych čekal u pojistek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZbyšekSU Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Nebylo to firemní auto? Mi měli kdysi na firemních také přepínače na soukromé a firemní kilometry přesně takhle doplňované, než správci vozového parku došlo že to lze řešit i efektivněji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rapid0 Vloženo 14. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Nevím, asi firemní bylo. U pojistek přepínač je.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Z Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 Je to dodelavka. Takove vypinace jsou napr na hlasice nezaplych pásů nebo vypínani denniho sviceni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petan76 Vloženo 14. Březen 2019 Sdílet Vloženo 14. Březen 2019 GPS- sluzebni a soukrome cesty 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.