Petr87 Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Nevíte nahodou prosim co tohle znamená vyskočilo mi to na colubusu a nemůžu se toho zbavit pořád dokola vyskakuje dekuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ka_r_los Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 A) je to nějaká čína B) co zkusit změnit jazyk? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomdlouhan Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 Ahoj . Mas tam zastrcenou SD kartu , pokud ano zkus ji vyndat . A ten jazyk by nebyl od veci anglicjky by to celkem slo s tim se da neco delat ,ale z rozsypanym cajem NE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 22. Březen 2019 Sdílet Vloženo 22. Březen 2019 (editace) A je to opravdu Colunbus? Toto spíš vypadá na nějakou čínskou atrapu, tomu by napovídal i ten jazyk oznámení. Nebo aspoň nevím, že by Columbus v originálu měl tlačítko APS. EDIT: Columbus A toto bude spíš Editováno: 22. Březen 2019, autor: Martab Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr87 Vloženo 24. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 Ahoj jazyk mám nastavený český tohle mi vyskočilo když jsem ho restartoval a zároveň se mi posral i dotyk na displeji nereaguje úplně jak má da se preinstalovat softwar děkuji za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr87 Vloženo 24. Březen 2019 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2019 V 22. 3. 2019 na 16:06, Tomdlouhan napsal: Ahoj . Mas tam zastrcenou SD kartu , pokud ano zkus ji vyndat . A ten jazyk by nebyl od veci anglicjky by to celkem slo s tim se da neco delat ,ale z rozsypanym cajem NE Ahoj mam nastaveno český menu tohle mi vyskočilo po resetu a bohužel mi nejde ani ladit radio a nereaguje na dotyk jak by mělo citlivost na dotek je úplně nepřesná nevim co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.