kubasta Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 (editace) Nemá,ale slušný servis doporučuje 12tis. Jestli je to 2.0 tdi ta na 100% mokrá Editováno: 14. Listopad 2021, autor: kubasta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Koutnak Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 (editace) Omlouvam se jedna se o tdi 2.0 110kw dsg7 vim ze to tu placam dohromady ale nevim jak to napsat proste potrebuji zjistit jestli tam je mokra nebo sucha. u suche vim ze neni predapsany interval vymeny oleje.a prodavajiciho jsem se ptal a on nevi tak se byl zeptat ve skodovce a reklu mu tam ze je vymena oleje naplanovana na 120tis.tak si mysli ze jsou mokry a kubasta tu pise ze by to meli byt suchy kdyz je interval 120tis a nekdo tu zase pise ze SIII 2.0 TDI 110 kW nikdy nemel suche spojky.tak proto jsem zmatenej kdyz kazdy udava neco jineho.diky a omlouvsm se za ty slataniny :-) Editováno: 14. Listopad 2021, autor: Tomáš Koutnak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 V 12. 11. 2021 na 19:27, Pawouk napsal: Co řešíš? Tato převodovka (7°DSG, typ 0GC, tzv. s mokrou spojkou) jiný interval nemá a neměla. Když je ti to moc, tak olej vyměň dle libosti. Před hodinou, Pawouk napsal: SIII 2.0 TDI 110 kW nikdy neměl 7°DSG se suchými spojkami. Co na tom není jasné? Píšeš tady nějaké slátaniny. Zjistit se to samozřejmě dá. Například přečtením kódu, který je přímo na převodovce a porovnáním s údaji v dílenské příručce. Anebo návštěvou autorizovaného servisu. Takže platí, co jsem napsal. Tečka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dfga Vloženo 14. Listopad 2021 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2021 Od 2018 je 7st DSG DQ381 pre 2.0 TDI 110/140kW. Olej sa mení po 120 000km. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.