Radius_001 Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Tak moje dodací doba O3 Tour combi, 1.6TDI byla nakonec skutečně rychlejší než prvotní odhad. Objednáno 24.týden, teď ji 39. týden přivezli k dealerovi. Tedy 15 týdnů i včetně čekání na zvláštní lakování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yogg Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 V 17. 9. 2019 na 21:12, VojtaCZ napsal: Tak nevím důvod zdržení, ale prodejce se pokusil zaurgovat výrobu přímo ve Škodě a povedlo se. Auto by mělo jít do výroby 43.týden. Tak uvidíme ;-) Z logistických důvodů dochází ke skluzu ve výrobě u aut vybavených následujícími disky: Scala: 17" Stratos (standart pro Style), 17" Volans Kamiq: 17" Volans Octavia: 16" Ilias (standart pro Ambition/Tour/1.6TDi) Kodiaq: 19" Sirius (standart pro L&K) Očekávaná doba zpoždění je o 2-4 týdny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius_001 Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 Tak to jsem stihnul utéct hrobníkovi z lopaty :-)) 16" Ilias tam mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clovicek30 Vloženo 26. Září 2019 Sdílet Vloženo 26. Září 2019 To já taky, auto jsem přebíral v pondělí 23.9. ( se 16" Ilias) :-)) 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Tak termín výroby se mi opět posunul. Aktuálně tedy 47.týden. Dle prodejce je to kvůli motorizaci. Ale kdo ví, třeba je to kvůli těm diskům. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liapor Vloženo 4. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 4. Listopad 2019 Nevím jestli ze zpoždění vinit disky... já objednával 1.6 na počátku srpna a v polovině října byla připravena k odebrání.. tedy předně dle předpokladů a to včetně Iliasů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VojtaCZ Vloženo 26. Listopad 2019 Sdílet Vloženo 26. Listopad 2019 Tak konečně po 5. měsících čekání je Octávka u prodejce. Do konce týdne snad bude k vyzvednutí. No původní termín byl začátek října. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.