Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

no ta cena je hodne lakava, jen jestli tam sednou....Dat 2jku za milotec se mi vubec nelibi...

aha, hodně o nich uvažuji, za ty love. než dát dva litry za milotec

a co to je lehká uprava?

já bych bral taky ty vzpěry od milotecu, ale ta cena je pořád docela prda.. dal bych za ně tak do litru.. ty INXX nebo co to je zač maj sice lákavou cenu , ale když už se to musí upravovat tak to bude zas náký šméčko..

Staci trosku vypilovat ty klouby a sup s nima na auto, ne? Teda aspon je to v kazdem druhem prispevku tohole tematu...

tak uvidím, jak dojdou nějaký peníze, tak je zkusím a uvidí se

• Autor

JJ,je to tu už v tématu několikrát popsáno ;) Není to nic složitýho. Jak to přiložíš k autu tak hned poznáš co to chce. A ještě jedna věc MILOTEC TO MÁ PROBROUŠENÝ ÚPLNĚ STEJNĚ a řekl bych,že to jsou stejný vzpěry,akorát nastříkaný do Milotecu....

• Autor

To je super odkaz na úpravu ;)

Upraveno od olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE

Tak si zejtra pro ně jedu, tak sem zvedav co to bude zač :p

ahojte idem si aj ja kupiut od inxx,ako je lepsie tam dat -tlste hore alebo /klasika tlste dole?oby dve sposob treba upravit?

Upraveno od mysterx888

Měl jsem to tak i tak a osvědčilo se mi tlustým nahoru!

ahojte idem si tiez kupit od INXX ako je lepsie to tam dat tlste hore alebo dole?u oby dve sposob treba upraviat?

ahojte idem si tiez kupit od INXX ako je lepsie to tam dat tlste hore alebo dole?u oby dve sposob treba upraviat?

jjj je to třeba upravit, protože by ti to tam nedržel, mělo by snahu vypadnout! ;)

Tak už sem si ty vzpěry taky pořídil, dneska sem montil, kloubky sem upravil a připevnil, tet sem tam dal ty vzpěry a vše v poho, pak sem to pomalu zavíral a kousek před koncem to nejde dovřít.. cca 3cm, zůstane to jakoby viset v tej poloze.. nevíte co s tim ? nebo mam víc zabrat ? docela se bojim aby se nevyrvaly ty klouby z blatníků..

to je to, čeho se taky trochu bojím, až je budu montovat

no na ty spodní klouby de docela slušnej tlak.. sem ty písty vyndal a počkam až nekdo napíše co s tim.. fakt nevim..

Taky mi nešla kapota úplně zavřít, musí se ty vzpěry trošičku zkrátit, vytočit ty kloubky, ty celé jsem zkrátil asi o 2 mm, závit na vzpěře jsem nechal jak byl. Prostě se ty kloubky musí víc zatočit, aby se ta vzpěra o pár mm zkrátila a pak to funguje dokonale. ;)

Na starně 6 jsme to řešili.

Upraveno od KaJe

díky, zkusím..

jak píšu na začátku odvrtal jsem kousek závitu a je to! Asi 5mm!?

• Autor

Jo jo,buď zkrátit kloubek,ale pak vypadá hůř povrchová úprava nebo druhá varianta kousek závitu v kloubku odvrtat, není to problém, závit je tam vyřízlej až dolů. Jde o to víc kloubek zašroubovat.

u tech kloubů sem to zkrátil asi o 2,5mm na každej straně a pořádně zašrouboval až na doraz.. takže by to mohlo bejt o nákejch 5mm kratší.. no zachvíli to du zkusit..

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.