Jen Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 no ta cena je hodne lakava, jen jestli tam sednou....Dat 2jku za milotec se mi vubec nelibi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 a co tyhle:http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2993 jen nevím, jestli to jsou nějaký universály nebo spec. na Octu Jsou to ty samé o kterých se tu píše,tedy INXX. S lehkou úpravou tam jdou bez problému. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 aha, hodně o nich uvažuji, za ty love. než dát dva litry za milotec a co to je lehká uprava? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 já bych bral taky ty vzpěry od milotecu, ale ta cena je pořád docela prda.. dal bych za ně tak do litru.. ty INXX nebo co to je zač maj sice lákavou cenu , ale když už se to musí upravovat tak to bude zas náký šméčko.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jen Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 Staci trosku vypilovat ty klouby a sup s nima na auto, ne? Teda aspon je to v kazdem druhem prispevku tohole tematu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 tak uvidím, jak dojdou nějaký peníze, tak je zkusím a uvidí se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_TDi Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 a co tyhle:http://shop.obautodily.cz/index.php?main_p...roducts_id=2993 jen nevím, jestli to jsou nějaký universály nebo spec. na Octu No, cena je lákavá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 JJ,je to tu už v tématu několikrát popsáno Není to nic složitýho. Jak to přiložíš k autu tak hned poznáš co to chce. A ještě jedna věc MILOTEC TO MÁ PROBROUŠENÝ ÚPLNĚ STEJNĚ a řekl bych,že to jsou stejný vzpěry,akorát nastříkaný do Milotecu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 11. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 No asi do nich půjdu taky, už jen proto, že už je na autě mám, ale jedna mi nesnesitelně vrže! Tak jí alespoň prohodím! Na stránkách Escape je i návod na úpravu, takže už i internetový prodejce dává radu jak je předělat! Vzpěry mají taky ale dražší! http://www.eshop.escape6.cz/ProductDetail....amp;prodid=5856 A tady je návod: http://www.eshop.escape6.cz/attachments/PICT23334.pdf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 11. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 11. Červenec 2008 (editace) To je super odkaz na úpravu Editováno: 11. Červenec 2008, autor: olisoft citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milix Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Taky jsem si je pořídil tyto http://www.reviloshop.cz/store/goods_JOM-40035_.html. Drobná úprava a byly na Octě. Už na tyčku ani nepomyslím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Tak si zejtra pro ně jedu, tak sem zvedav co to bude zač Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) ahojte idem si aj ja kupiut od inxx,ako je lepsie tam dat -tlste hore alebo /klasika tlste dole?oby dve sposob treba upravit? Editováno: 17. Červenec 2008, autor: mysterx888 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Měl jsem to tak i tak a osvědčilo se mi tlustým nahoru! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ahojte idem si tiez kupit od INXX ako je lepsie to tam dat tlste hore alebo dole?u oby dve sposob treba upraviat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysterx888 Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ahojte idem si tiez kupit od INXX ako je lepsie to tam dat tlste hore alebo dole?u oby dve sposob treba upraviat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 jjj je to třeba upravit, protože by ti to tam nedržel, mělo by snahu vypadnout! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 Tak už sem si ty vzpěry taky pořídil, dneska sem montil, kloubky sem upravil a připevnil, tet sem tam dal ty vzpěry a vše v poho, pak sem to pomalu zavíral a kousek před koncem to nejde dovřít.. cca 3cm, zůstane to jakoby viset v tej poloze.. nevíte co s tim ? nebo mam víc zabrat ? docela se bojim aby se nevyrvaly ty klouby z blatníků.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
reddy Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 to je to, čeho se taky trochu bojím, až je budu montovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 no na ty spodní klouby de docela slušnej tlak.. sem ty písty vyndal a počkam až nekdo napíše co s tim.. fakt nevim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 (editace) Taky mi nešla kapota úplně zavřít, musí se ty vzpěry trošičku zkrátit, vytočit ty kloubky, ty celé jsem zkrátil asi o 2 mm, závit na vzpěře jsem nechal jak byl. Prostě se ty kloubky musí víc zatočit, aby se ta vzpěra o pár mm zkrátila a pak to funguje dokonale. Na starně 6 jsme to řešili. Editováno: 21. Červenec 2008, autor: KaJe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 díky, zkusím.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Octavinek Vloženo 21. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 21. Červenec 2008 jak píšu na začátku odvrtal jsem kousek závitu a je to! Asi 5mm!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 22. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 Jo jo,buď zkrátit kloubek,ale pak vypadá hůř povrchová úprava nebo druhá varianta kousek závitu v kloubku odvrtat, není to problém, závit je tam vyřízlej až dolů. Jde o to víc kloubek zašroubovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 22. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 22. Červenec 2008 u tech kloubů sem to zkrátil asi o 2,5mm na každej straně a pořádně zašrouboval až na doraz.. takže by to mohlo bejt o nákejch 5mm kratší.. no zachvíli to du zkusit.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.