ziza23 Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 (editace) Ahoj, manželka poškodila převodovku (manuální) a jelikož nám pojišťovna novou nezaplatí, tak se chci optat jestli nemá někdo zkušenosti s repasováním, popř. jestli nevíte o nějaké k odkupu za rozumný peníz. Vytekl olej a přidřela se. Editováno: 9. Duben 2019, autor: ziza23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 automat či manuál ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 9. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 (editace) už jsem upravil Editováno: 9. Duben 2019, autor: ziza23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marfan Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Ja by som osobne asi niekoho požiadal o to aby ti podľa VIN zistil kód prevodovky a skúsiť zohnať rovnakú z vrakoviska. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clerfayt Vloženo 9. Duben 2019 Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Asi tak, nejlépe z auta, kterému vyhořel interiér, aby nebyla po ráně z nějaké bouračky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 9. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 9. Duben 2019 Zatím hledám, ale moc jich na netu není. @Clerfayt To mě nenapadlo, dík za tip 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Bednář Vloženo 10. Duben 2019 Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 tady by neporadili/neopravili...? http://www.prevodovky-sixta.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziza23 Vloženo 10. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 10. Duben 2019 Tam se můžu mrknout až budu doma z Ruska, bohužel je přístup z této destinace blokován. Jinak kód převodovky je PFNa zatím jsem našel jen jednu a to na VW, tak ani netuším, jestli by mi šla do okty. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.