Znedlob Vloženo 4. Březen 2022 Sdílet Vloženo 4. Březen 2022 (editace) Není náhodou klasický LA s tím, že vede právě auto v pruhu a pokud nereaguješ, tak začne řvát a pak se vypne úplně. Adaptivní vedení by mělo fungovat tak, že tě to vede, pak to řve, pokud nereaguješ taky zapne výstražný a auto zastaví na krajnici? “Pokud Adaptivní vedení v pruhu rozpozná, že řidič ani po výstražném varování nemá ruce na volantu, aktivuje se Asistent pro nouzové zastavení. Ten převezme vedení vozu v jízdním pruhu, zapne výstražná světla a začne vůz zpomalovat až do úplného zastavení.” Editováno: 4. Březen 2022, autor: Znedlob Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipro Vloženo 6. Březen 2022 Sdílet Vloženo 6. Březen 2022 scala monte carlo 2021 - LA si hlídá jen čáry - pravou nebo středovou čáru, při překročení čáry silou/ručně volantem se nic nestane, u adaptivního vedení v pruhu se po výzvě a následném pípání systém sám vypne a dále se nestane nic, auto frčí dál, klidně i do příkopy (žádná výstražná světla a nebrzdí), připomínám, že adaptivní vedení v pruhu není standardně od škodovky, musel jsem si ho doprogramovat a to mám scalu v plné palbě (vč. laury, asistentu únavy-což je asi nanic), kromě parkovacího asistentu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 pánové jaký je rozdíl oproti standartu line asist od výrobce a tím co se dá navíc dokódovat samozřejmě to aby si to pamatovalo budu chtít mám skalu 2020 dál by mě zajímalo, jestli někdo přišel na ten virtual subwofer ? přešel jsem s Fabie III 2018 a skála hraje oproti tomu na ....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 (editace) Dokodovaný LA (adaptivní) dělá více zásahu do řízení a má možnost v infotainmentu nastanení úrovně zásahů. Je to zde popsáno. Virt. sub. na Scale NELZE. Editováno: 8. Březen 2022, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olexaV Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 LA je pouze asistent řízení v pruhu a když nedržíte volant po chvilce zapípá a poté se vypne - doba samotného řízení nelze prodloužit je to nastaveno na cca 10 sekund. Toto funguje od rychlosti 65 km Emergenci asist je, že auto po zjištění že neřídíte delší dobu - LA nevypne auto zpomalí rozbliká se a samo zastaví.Toto se musí nakodovat zvlášť. pak je ještě trafic jam asist - to je pomoc při jizdě v koloně to funguje zase pouze při zapnutém LA a adaptivním tempomatu to funguje od rychlosti 0 do 65 Pokud je LA nakodovan z výroby nepamatuje si volbu a při nastartování se musí vypínat pokaždé znova, při nakovování doma si umí pamatovat volbu a stačí ho jednou vypnout a pamatuje si to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 (editace) Dekuji. Věděl by někdo, jak poznám ten lepší ARM diag. kabel vcds, aby spolupracoval s Skalou? Tak aby mi dotycny treba nacetl v menu programu a pak bych mel jistotu toho ze to je ten drazssi a spravny? Diky Editováno: 8. Březen 2022, autor: octavia_66_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 To je furt DOKOLA. Pročti si téma. Vše je zde popsané!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 (editace) Tvl. Cetl jsem ho cele dokola, ty jsi jeden z tech co pomaha, ale ze bych se dozvedel jakym zpusobem ten onen kabel poznam nikde uvedeno neni. Jde mi o jestli primo ve vagcomu to napr. neni videt. Edit. Dobre tak proctu znovu. Diky Editováno: 8. Březen 2022, autor: octavia_66_tdi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Tvl tak si četl špatně!!! 😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 K čemu ti asi bude jestli to poznáš ve vagu??? Kabel koupíš a pak budeš poznávat??? To je už trochu pozdě ne??? 🤣🤣🤣 Zaměř se na čip a typ paměti. Vše je zde napsáno. Cena 2tis. Levnější je fake. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 (editace) Tak znova. Hex v2 s čipem ARM stm32f405. Paměti už z hlavy nevím, ale jestli tam bude tenhle čip tak to určitě pojede. Ty paměti byl malinko rozdíl, ale důležitý je zmíněný čip. Cena opravdu 1900,- a vejš. Levnější kabely jsou s atmegou (etmel-mega) a ty na mqb3 nefungují!!! Stačí??? Editováno: 8. Březen 2022, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 před 5 minutami, keras napsal: Tak znova. Hex v2 s čipem ARM stm32f405. Paměti už z hlavy nevím, ale jestli tam bude tenhle čip tak to určitě pojede. Ty paměti byl malinko rozdíl, ale důležitý je zmíněný čip. Cena opravdu 1900,- a vejš. Levnější kabely jsou s atmegou (etmel-mega) a ty na mqb3 nefungují!!! Stačí??? Diky moc. Potrebuji ale v inzerci eliminovat vykuky co nabizi variantu za 600Kc za cenu 2500,- Rekne ze to je ARM a ja to na prvni pohled nepoznam, o to mi jde. Pokud by v menu nekde bylo co vycist tak ho pozadam a tim padem si to overim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Kup to z alíku z Evropy. Pokud je tedy mají. Co jsem se nedávno díval tak v EU nebyly☹️ Nejlepší je když tam má prodejce foto pajšlu. Bez fotky bych to asi osobně nebral!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia_66_tdi Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Navečer se s tebou spojím přes SZ. Děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipro Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 V 4. 3. 2022 na 18:00, keras napsal: Ahoj, mám nakódováno, že si LA pamatuje poslední stav, tj. ho mám trvale vypnutý. Ten čas co si matně vzpomínám je pevně daný. Ale je tam úroveň výstrahy v nabídce. IDE10870-Stav porazit asistenta držení jízdního pruhu, zapnuto (nastavení v nabídce), IDE10872-Intenzita výstrahy asistenta držení jízdního pruhu, Volba v nabídce, IDE10870 - tak nastaveno jsem měl taktéž na on, zkoušel jsem i off, ale žádnou změnu jsem nepoznal, volbu intenzity výstrahy mám nastavenu na nízkou, při adaptivním vedení v pruhu se zobrazí poprvé na kokpitu výzva "převezměte řízení" poté zčervená volant a spustí se zvuková signalizace a potom se systém adaptivního vedení v pruhu vypne, výstraha se bude vypínat zřejmě někde jinde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 (editace) Hm, neřekl bych tedy, že půjde výstraha úplně vypnout. Ono stejně ten LA omrzí. Co pozoruji, hodně lidí okolo je spokojeno s vypnutým stavem. Nemá rádo to drbání do volantu. FA je v pohodě, LA k hovnu. (ty hele bacha na to Z🤣) Editováno: 8. Březen 2022, autor: keras 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 LA pouštím rád na dálnici a je to pomoc dobrá. Ve městě na nic. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Aha, nejezdím dálnice. Tak proto ta skepse... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Je tu někdo, kdo používá ke kódování aplikaci Car Scanner? A zkoušel si aktivovat adaptivní přidržení jízdního pruhu? Resp. nastavení intenzity v menu infotainmentu? Já když to aktivuji, tak se nestane nic (viz. screenshot)... Adaptivní funkce ale funguje...jen se mi prostě nechce zobrazit ta úroveň výstrahy... Mám jen: - aktivní - adaptivní vedeni v pruhu - vibrace volantu Nejde to nějak přes dlouhé kódování? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 (editace) Ano je v long coding... A5 long coding Bod zásahu Nastavit na: Brzy prostřednictvím nabídky (default je pozdě) Editováno: 8. Březen 2022, autor: keras Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Děkuji, vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 8. Březen 2022 Sdílet Vloženo 8. Březen 2022 Jsem se dočetl na obdelevenu, že když chci kodovat sušení brzdových kotoučů, tak musím mit otevřenou kapotu😳😳😳 Je to kec nebo pravda? Nějak se mi to nezdá. (ale přístup mi to do brzd vždy odmítlo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipro Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 je to možné keras, když jsem kódoval adaptivní vedení v pruzích na octavii r.v. 2021, tak jsem taktéž musel mít otevřenou kapotu, jinak mě to nepustilo dále, tzn. může to být stejné, tzv. další pojistka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keras Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 Díky díky. No tak zkusím otevřít haubnu a mrknu na to znova😀 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hardhouse.trip Vloženo 9. Březen 2022 Sdílet Vloženo 9. Březen 2022 Keras: ještě bych zkusil s tou otevřenou kapotou nastartovat motor a zatáhnout ručku. Nevím jak u obd11, ale v Car Scanneru to tak nějak píšou u každého kódování (viz. screenshot) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.