Březen 4, 20223 r Není náhodou klasický LA s tím, že vede právě auto v pruhu a pokud nereaguješ, tak začne řvát a pak se vypne úplně. Adaptivní vedení by mělo fungovat tak, že tě to vede, pak to řve, pokud nereaguješ taky zapne výstražný a auto zastaví na krajnici? “Pokud Adaptivní vedení v pruhu rozpozná, že řidič ani po výstražném varování nemá ruce na volantu, aktivuje se Asistent pro nouzové zastavení. Ten převezme vedení vozu v jízdním pruhu, zapne výstražná světla a začne vůz zpomalovat až do úplného zastavení.” Upraveno Březen 4, 20223 r od Znedlob
Březen 6, 20223 r scala monte carlo 2021 - LA si hlídá jen čáry - pravou nebo středovou čáru, při překročení čáry silou/ručně volantem se nic nestane, u adaptivního vedení v pruhu se po výzvě a následném pípání systém sám vypne a dále se nestane nic, auto frčí dál, klidně i do příkopy (žádná výstražná světla a nebrzdí), připomínám, že adaptivní vedení v pruhu není standardně od škodovky, musel jsem si ho doprogramovat a to mám scalu v plné palbě (vč. laury, asistentu únavy-což je asi nanic), kromě parkovacího asistentu...
Březen 8, 20223 r pánové jaký je rozdíl oproti standartu line asist od výrobce a tím co se dá navíc dokódovat samozřejmě to aby si to pamatovalo budu chtít mám skalu 2020 dál by mě zajímalo, jestli někdo přišel na ten virtual subwofer ? přešel jsem s Fabie III 2018 a skála hraje oproti tomu na .......
Březen 8, 20223 r Dokodovaný LA (adaptivní) dělá více zásahu do řízení a má možnost v infotainmentu nastanení úrovně zásahů. Je to zde popsáno. Virt. sub. na Scale NELZE. Upraveno Březen 8, 20223 r od keras
Březen 8, 20223 r LA je pouze asistent řízení v pruhu a když nedržíte volant po chvilce zapípá a poté se vypne - doba samotného řízení nelze prodloužit je to nastaveno na cca 10 sekund. Toto funguje od rychlosti 65 km Emergenci asist je, že auto po zjištění že neřídíte delší dobu - LA nevypne auto zpomalí rozbliká se a samo zastaví.Toto se musí nakodovat zvlášť. pak je ještě trafic jam asist - to je pomoc při jizdě v koloně to funguje zase pouze při zapnutém LA a adaptivním tempomatu to funguje od rychlosti 0 do 65 Pokud je LA nakodovan z výroby nepamatuje si volbu a při nastartování se musí vypínat pokaždé znova, při nakovování doma si umí pamatovat volbu a stačí ho jednou vypnout a pamatuje si to.
Březen 8, 20223 r Dekuji. Věděl by někdo, jak poznám ten lepší ARM diag. kabel vcds, aby spolupracoval s Skalou? Tak aby mi dotycny treba nacetl v menu programu a pak bych mel jistotu toho ze to je ten drazssi a spravny? Diky Upraveno Březen 8, 20223 r od octavia_66_tdi
Březen 8, 20223 r Tvl. Cetl jsem ho cele dokola, ty jsi jeden z tech co pomaha, ale ze bych se dozvedel jakym zpusobem ten onen kabel poznam nikde uvedeno neni. Jde mi o jestli primo ve vagcomu to napr. neni videt. Edit. Dobre tak proctu znovu. Diky Upraveno Březen 8, 20223 r od octavia_66_tdi
Březen 8, 20223 r K čemu ti asi bude jestli to poznáš ve vagu??? Kabel koupíš a pak budeš poznávat??? To je už trochu pozdě ne??? 🤣🤣🤣 Zaměř se na čip a typ paměti. Vše je zde napsáno. Cena 2tis. Levnější je fake.
Březen 8, 20223 r Tak znova. Hex v2 s čipem ARM stm32f405. Paměti už z hlavy nevím, ale jestli tam bude tenhle čip tak to určitě pojede. Ty paměti byl malinko rozdíl, ale důležitý je zmíněný čip. Cena opravdu 1900,- a vejš. Levnější kabely jsou s atmegou (etmel-mega) a ty na mqb3 nefungují!!! Stačí??? Upraveno Březen 8, 20223 r od keras
Březen 8, 20223 r před 5 minutami, keras napsal: Tak znova. Hex v2 s čipem ARM stm32f405. Paměti už z hlavy nevím, ale jestli tam bude tenhle čip tak to určitě pojede. Ty paměti byl malinko rozdíl, ale důležitý je zmíněný čip. Cena opravdu 1900,- a vejš. Levnější kabely jsou s atmegou (etmel-mega) a ty na mqb3 nefungují!!! Stačí??? Diky moc. Potrebuji ale v inzerci eliminovat vykuky co nabizi variantu za 600Kc za cenu 2500,- Rekne ze to je ARM a ja to na prvni pohled nepoznam, o to mi jde. Pokud by v menu nekde bylo co vycist tak ho pozadam a tim padem si to overim.
Březen 8, 20223 r Kup to z alíku z Evropy. Pokud je tedy mají. Co jsem se nedávno díval tak v EU nebyly☹️ Nejlepší je když tam má prodejce foto pajšlu. Bez fotky bych to asi osobně nebral!!!
Březen 8, 20223 r V 4. 3. 2022 na 18:00, keras napsal: Ahoj, mám nakódováno, že si LA pamatuje poslední stav, tj. ho mám trvale vypnutý. Ten čas co si matně vzpomínám je pevně daný. Ale je tam úroveň výstrahy v nabídce. IDE10870-Stav porazit asistenta držení jízdního pruhu, zapnuto (nastavení v nabídce), IDE10872-Intenzita výstrahy asistenta držení jízdního pruhu, Volba v nabídce, IDE10870 - tak nastaveno jsem měl taktéž na on, zkoušel jsem i off, ale žádnou změnu jsem nepoznal, volbu intenzity výstrahy mám nastavenu na nízkou, při adaptivním vedení v pruhu se zobrazí poprvé na kokpitu výzva "převezměte řízení" poté zčervená volant a spustí se zvuková signalizace a potom se systém adaptivního vedení v pruhu vypne, výstraha se bude vypínat zřejmě někde jinde
Březen 8, 20223 r Hm, neřekl bych tedy, že půjde výstraha úplně vypnout. Ono stejně ten LA omrzí. Co pozoruji, hodně lidí okolo je spokojeno s vypnutým stavem. Nemá rádo to drbání do volantu. FA je v pohodě, LA k hovnu. (ty hele bacha na to Z🤣) Upraveno Březen 8, 20223 r od keras
Březen 8, 20223 r Je tu někdo, kdo používá ke kódování aplikaci Car Scanner? A zkoušel si aktivovat adaptivní přidržení jízdního pruhu? Resp. nastavení intenzity v menu infotainmentu? Já když to aktivuji, tak se nestane nic (viz. screenshot)... Adaptivní funkce ale funguje...jen se mi prostě nechce zobrazit ta úroveň výstrahy... Mám jen: - aktivní - adaptivní vedeni v pruhu - vibrace volantu Nejde to nějak přes dlouhé kódování?
Březen 8, 20223 r Ano je v long coding... A5 long coding Bod zásahu Nastavit na: Brzy prostřednictvím nabídky (default je pozdě) Upraveno Březen 8, 20223 r od keras
Březen 8, 20223 r Jsem se dočetl na obdelevenu, že když chci kodovat sušení brzdových kotoučů, tak musím mit otevřenou kapotu😳😳😳 Je to kec nebo pravda? Nějak se mi to nezdá. (ale přístup mi to do brzd vždy odmítlo)
Březen 9, 20223 r je to možné keras, když jsem kódoval adaptivní vedení v pruzích na octavii r.v. 2021, tak jsem taktéž musel mít otevřenou kapotu, jinak mě to nepustilo dále, tzn. může to být stejné, tzv. další pojistka
Březen 9, 20223 r Keras: ještě bych zkusil s tou otevřenou kapotou nastartovat motor a zatáhnout ručku. Nevím jak u obd11, ale v Car Scanneru to tak nějak píšou u každého kódování (viz. screenshot)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.