frfr Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 @Drapa riesil si to cez caristu app alebo nejak inak? diki mimochodom, je mozne ze to cez tu caristu nejako pokaslem tak, ze mi nieco prestane fungovat, alebo bude fungovat ako nema? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 @frfr mam OBDeleven PRO, stat se muze cokoliv, je lepsi si udelat zalohu jednotky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frfr Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 @Drapa najdem niekde nejaky celistvejsi navod? aj ako zalohovat jednotku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 21. Únor 2020 Sdílet Vloženo 21. Únor 2020 @frfr to ti asi nepomůžu, ten OBDeleven to má přímo v nabídce té jednotky, možná na google něco najdeš, nebo poradí ten, co má caristu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frfr Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 @Drapa stiahol som si tu appku obd11, ale ked si pozriem skoda scala, v menu "apps" nic nevidim. toto si kodoval cez ten long programming alebo ako? dakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 26. Únor 2020 Sdílet Vloženo 26. Únor 2020 @frfr no nektere auta maji ty appky, nektere ne... vse co je v appkach se da i nakodovat klasicky jako pres vcds (dlouhym kodovanim / adaptaci)... appku jsem pouzil jen na o3 rs u columbuse pro VIM. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomíno S. Vloženo 3. Březen 2020 Sdílet Vloženo 3. Březen 2020 Kluci, neporadite někdo, jak nakodovat přisvěcovani do zatáček (v mlhovkach)? Díky Tomáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladas Vloženo 4. Březen 2020 Sdílet Vloženo 4. Březen 2020 (editace) V caristě lze nakodovat přisvěcovani do zatáček (v mlhovkach) - Cornering lights activation Editováno: 4. Březen 2020, autor: ladas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Ahoj, povedlo se vám někomu na Scale deaktivovat start/stop, případně jak, když pominu odpojení konektoru u baterky? Dnes jsem byl u Vaši v Prostějově a start/stop stále aktivní. Podařilo se nakódovat: automatické přepínání dálkové/potkávací, množství k čerpání, protočení ručiček, funkční dálka při zapnutém zapalování, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 6. Březen 2020 Sdílet Vloženo 6. Březen 2020 Ahoj, mi se podarilo upravou napeti na prvni pokus. V autorizaku uz to sice 2x zapli (asi prehravali fw), ale vzdy se to povedlo zase vypnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Takže změna napětí na 12V ? A vyskakuje po takovéto úpravě nějaká chybová hláška na maxidotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drapa Vloženo 7. Březen 2020 Sdílet Vloženo 7. Březen 2020 Jen preskrtnuta ikona start-stopu pri zastaveni. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ml_3 Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 (editace) START / stop: zdravim, ja mel stejnou zkusenost (ze servisniho zasahu); prvni 2-3 starty OK, a pak se to zase vratilo do puvodniho stavu :( V 7. 3. 2020 na 14:39, Z3ro napsal: Takže změna napětí na 12V ? A vyskakuje po takovéto úpravě nějaká chybová hláška na maxidotu? a jaka byla prosim puvodni hodnota, ze ktere se to menilo na 12V? diky ml_3 Editováno: 9. Březen 2020, autor: ml_3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda25 Vloženo 9. Březen 2020 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 7.6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ml_3 Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 dekuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 9. Březen 2020 Sdílet Vloženo 9. Březen 2020 Tak u mě bohužel změna napětí nefunguje:-( asi už mám novější sw gateway. Tak mi nezbývá nic jiného, než se zatím spokojit s mačkáním tlačítka po každém startu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 (editace) Mám to vyřešené modulem, který to po každém startu sám vypne. Montoval jsem to sám, není to pro elektrikáře žádný problém. Editováno: 13. Březen 2020, autor: altra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z3ro Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 Nejsem elektrikář :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 ISP shop prodava modul na SS pro neelektrikare. Napojis 4 dratky, je tam navod. Cena asi 500 kc. 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 13. Březen 2020 Sdílet Vloženo 13. Březen 2020 (editace) Připojit pojistku, protáhnout drát aby nebyl vidět, vyndat spínač, správně zapojit do stávající konfigurace vypínače, nikde nic nezkratovat a i neulomit, tohle všechno do auta v záruce, no nevím, Ale jak kdo chce. Modul jsem taky kupoval, ale na eBay. Editováno: 13. Březen 2020, autor: altra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čečulák Vloženo 14. Březen 2020 Sdílet Vloženo 14. Březen 2020 Udelal jsem to tak, ze krom jednoho vpichu do kabelu jsem nic nezmenil tak, aby se to nedalo vratit do puvodniho stavu. Beha to treti rok spolehlive. Funkce SS zachovana, pouze to otocilo funkci tlacitka, takze po startu je OFF. Pro nektere znalce to je drahe, pro me jako cloveka ne zcela znaleho v oboru dobry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
altra Vloženo 21. Březen 2020 Sdílet Vloženo 21. Březen 2020 Sice moc nechápu, proč tu říkáš jak jsi to dělal, když máš jiné auto. Co takhle napsat, jak to udělat u Scaly, když je to v sekci tohoto auta... Mám auto od ledna musím říct, že spokojenost. Myslel jsem, že tu někdo napíše a zeptá se, jak to udělat. Zatím jen jeden soukromý dotaz, na který jsem odpověděl postupem. Takže nic no. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David46 Vloženo 27. Březen 2020 Sdílet Vloženo 27. Březen 2020 @RÁFEK Ahoj, prosím tě, řeším stejný problém na Scale o trvale vypnutí Lane Asistent, napíšeš podrobný návod na vypnutí přes VCDS? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RÁFEK Vloženo 31. Březen 2020 Sdílet Vloženo 31. Březen 2020 @David46 Ahoj, návod jsem zveřejnil o několik příspěvků výše :-). Tak ještě jednou: V 26. 1. 2020 na 14:03, RÁFEK napsal: A5 - Přední snímač asistenta jízdy - 07-kódování - Byte 14 - Bit 2-3 změnit na 08 Perso_HC,Last_setting Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Scala10 Vloženo 2. Květen 2020 Sdílet Vloženo 2. Květen 2020 Ahoj, pokud máte scalu se startovacím tlačítkem, tak věřte, že tlačítko umí pulsovat. jako v tomto youtube videu: https://www.youtube.com/watch?v=L8pC3fuKFx4 Samozřejmě to není nic bez čeho by se člověk obešel, ale je to taková zajímavost. Uděláte to s OBD11 následujícím způsobem: Start stop heartbeat light function Module B7 - Acces Startsystem Interface - Works in my Scala Security Acces - 20103 Adaptation Submenu - DeveloperCoding: Search lights - ZAT_illumination_conncept_mybeat_clamp58xt - Activated (Default - Not activated) - ZAT_ilumination_modus_mybeat_clamp58xt - Activated (Default - Not activated) Mě to funguje. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.