Publikováno Duben 13, 20196 r Caute neviete aké chladivo sa dávalo do klimatizácie v Octavia 3 Greenline rv. 2014 ? Mám ponuku a doplnenie R134a neviem či to kúpiť keď že neviem či to je tá.
Duben 13, 20196 r Máš to uvedeno na štítku v motorovém prostoru - otevři kapotu a udivíš. A pokud toto neví ten, co ti to má doplňovat, jeď jinam - je to nějaký amatér. Název tématu upraven tak, aby dával smysl a nebyl v rozporu s pravidly fora.
Duben 13, 20196 r Autor Ja viem kde myslíš ale mám ho odlepený niesom prvý majiteľ. Neviem či to je kúpil som to cez zlavomat a teraz čítam že su 2 druhy a ta novšia je drahšia :D Ale tak dúfam že mám tú R134a keď že ta novšia sa dávala vraj povinne až od roku 2017 myslím :D :) Len sa pýtam akú máte vy a štítku. okolo roku 2014.
Květen 27, 20196 r Btw co kompatibilita vstupů pro chladivo? Doufám, že tam není, aby se někomu nepodařilo ty dvě chladiva smíchat..
Srpen 29, 20205 r ty 2 chladiva nesmíchá r134a r1234yf to už by nemusel klimu řešit asi by nastal pěkný výbuch to nové ekologické a drahé chladivo je velmi výbušné
Červenec 3Čvc 3 O3, r.v. 2016, 1.4 CZDA - Jak poznám jaké chladivo patří do mého auta když nemám štítek? Dají se někde ty originální štítky sehnat?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.