luk_sk Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Caute neviete aké chladivo sa dávalo do klimatizácie v Octavia 3 Greenline rv. 2014 ? Mám ponuku a doplnenie R134a neviem či to kúpiť keď že neviem či to je tá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Máš to uvedeno na štítku v motorovém prostoru - otevři kapotu a udivíš. A pokud toto neví ten, co ti to má doplňovat, jeď jinam - je to nějaký amatér. Název tématu upraven tak, aby dával smysl a nebyl v rozporu s pravidly fora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luk_sk Vloženo 13. Duben 2019 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 Ja viem kde myslíš ale mám ho odlepený niesom prvý majiteľ. Neviem či to je kúpil som to cez zlavomat a teraz čítam že su 2 druhy a ta novšia je drahšia :D Ale tak dúfam že mám tú R134a keď že ta novšia sa dávala vraj povinne až od roku 2017 myslím :D :) Len sa pýtam akú máte vy a štítku. okolo roku 2014. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda.J Vloženo 13. Duben 2019 Sdílet Vloženo 13. Duben 2019 2014 bude R134a Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bouchy Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Btw co kompatibilita vstupů pro chladivo? Doufám, že tam není, aby se někomu nepodařilo ty dvě chladiva smíchat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atlan Vloženo 27. Květen 2019 Sdílet Vloženo 27. Květen 2019 Jasne ze treba ine koncovky.... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka toledo Vloženo 29. Srpen 2020 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2020 ty 2 chladiva nesmíchá r134a r1234yf to už by nemusel klimu řešit asi by nastal pěkný výbuch to nové ekologické a drahé chladivo je velmi výbušné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.