Atrani Vloženo 2. Květen 2019 Sdílet Vloženo 2. Květen 2019 HNa parkovišti mi včera někdo s bílým autem odštípl kousek laku. Přejel jsem to lehce abrazivní leštěnkou DoDo,barvu dostal dolů, ale je až na plech. Opraví to lakýrník i tahle lokálně?Mám strach, že to bude reznout a je to v půlce dveří u kliky, takže je to i vidět hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
touareg3 Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Však stačí kúpiť lakovaciu tužku v AS Škoda za 12.- EUR príslušnej farby podľa TP a opraviť. Práca na 15 min. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Boleslavák Vloženo 5. Květen 2019 Sdílet Vloženo 5. Květen 2019 Lakýrník ti udělá lokální roztřik a rozleští ti klidně zrovna ty škrábance pod klikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.