mk.tuning Vloženo 29. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2006 foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kus Vloženo 30. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 30. Říjen 2006 no porad nerozumim tomu z jakych dvou casti se ten McGard sklada a pak mne tedy zajima jeslti je normalni ze praskne nejakej ten nastavec nebo ne, co se tyce zabezpeceni, tak je bez debat ze je nejlepsi, ale taky nechci dat na auto srouby, ktery sou extremne haklivy, protoze kdybych nekam jel, treba pichnul a utrhnul ten sroub tak co potom, treba pojedes do chorvatska, cestou bodnes a pokud to urves, tak si v coudu, nikdo to neotevre bez toho original klice a ten muze prijit tak za mesic, dva, takze co pak, to by bylo fakt hodne spatny, musel bys objednat odtahovku do cr, takze treba 10 tis, co ja vim, cenu neresim, ale jen to co je rozumny, pokud ty blocky bez klice otevres treba po nakym hodinovym stourani, tak proti kradezi to staci, pokud nebudes parkova v lese a kdybys ten adapter stratil, tak to nekdo v servisu otevre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fido Vloženo 3. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 3. Listopad 2006 (editace) V diskuzi "Bezpečnostní šroub kola" jsem popsal, jak s ním ven, když se strhne nástrčka! Editováno: 3. Listopad 2006, autor: Fido Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccdeny Vloženo 15. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2011 dnes jim nevyšlo mi vyčorovat nově obuté zimáky + plechy. Zachránil mě pohybovej lokátor který mě varoval sms zprávou-chlapce vyzvedla u auta policie čr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kodyijak Vloženo 8. leden 2012 Sdílet Vloženo 8. leden 2012 (editace) Co je pohybovej lokátor? to se prodává samostatně, nebo je součástí nějakého alarmu? Editováno: 8. leden 2012, autor: Wojnar Necituj poslední příspěvek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.