Axess Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Ahoj, mám na své Octavii III (r.v. 2014) vyhřívané čelní sklo s drátky, které je nyní na výměnu po poškození kamínkem. Chci se zeptat, zda pro Octavii III (např. pro aktuální verze po FL) existuje také verze čelního skla vyhřívaného již folií a ne drátky? Pokud ano, byla by možná z pohledu kompatibility, konektorů atd. jeho aplikace do verze před FL (viz r.v. výše)? Díky za odpovědi znalců autoskel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukášCBR Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Myslím, že to na OIII neexistuje a to ani u FL. Fólii má Golf, Superb a Passat. Možná se zákazníci dočkají vyhřívané fólie u OIV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JiVi Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 pro zajímavost by mě zajímala cena výměny tohoto okna … ať vidím,. co mě případně může potkat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Mně ho teď měnili (prasklé od šutru), cena do 12 tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bubaq Vloženo 9. Květen 2019 Sdílet Vloženo 9. Květen 2019 Cena zalrzi na tom, jestli na skle je nebo neni senzor deste a svetel. Se senzorem je vyrazne drazsi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beuticek Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Já tam senzor mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.