PropeThy Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Zdravím, objednal jsem si tuto věc a nějak jsem nedořešil, jestli to vůbec může být oficiálně na autě? Dále předpokládám, že se to bude lepit a jelikož mám vyhřívané čelní sklo, nemůže lepidlo časem degradovat, rozpouštět se a stékat? No a má to vůbec někdo nebo s tím má zkušenost? Šli by jste do toho? Teprve je to na cestě, tak jestli to raději nevrátit, pokud s tím budou problémy... Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 Mám to, sice na Fabii 1, ale už roky a nikdy žádnej problém. Jak s lepidlem, tak na STK. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 10. Květen 2019 Sdílet Vloženo 10. Květen 2019 To vyhrievane sklo vyzaruje (podstatne) menej tepla ako ked na auto svieti slnko, takze tak nejako... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 11. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 Díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 11. Květen 2019 Sdílet Vloženo 11. Květen 2019 Přesně tak, když necháš auto na přímým slunci, tak kam se hrabe vyhřívání. Při lepení je důležitý nespěchat. Pořádně očistit lepenou plochu, nelepit v mrazu (snad teď nehrozí) ale ani ve vedrech. A hlavně nechat pořádně zaschnout. A ne hned po nalepení vyrazit na projížďku po dálnici nebo kartáčový myčky.. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 18. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Tak dnes přidělané. Kupodivu i barva clony je totožná. Čekal jsem lehkou odchylku a nebo to jen nevidím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misor1994 Vloženo 18. Květen 2019 Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 A inak ma ta clona aj nejaky ucel alebo je to len modny doplnok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PropeThy Vloženo 18. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2019 Opticky by to mělo snížit vůz ale u auta velikosti Octavie mi to nepřijde. Takže je to jen doplněk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.