Publikováno Květen 10, 20196 r Zdravím, objednal jsem si tuto věc a nějak jsem nedořešil, jestli to vůbec může být oficiálně na autě? Dále předpokládám, že se to bude lepit a jelikož mám vyhřívané čelní sklo, nemůže lepidlo časem degradovat, rozpouštět se a stékat? No a má to vůbec někdo nebo s tím má zkušenost? Šli by jste do toho? Teprve je to na cestě, tak jestli to raději nevrátit, pokud s tím budou problémy... Díky.
Květen 10, 20196 r Mám to, sice na Fabii 1, ale už roky a nikdy žádnej problém. Jak s lepidlem, tak na STK.
Květen 10, 20196 r To vyhrievane sklo vyzaruje (podstatne) menej tepla ako ked na auto svieti slnko, takze tak nejako...
Květen 11, 20196 r Přesně tak, když necháš auto na přímým slunci, tak kam se hrabe vyhřívání. Při lepení je důležitý nespěchat. Pořádně očistit lepenou plochu, nelepit v mrazu (snad teď nehrozí) ale ani ve vedrech. A hlavně nechat pořádně zaschnout. A ne hned po nalepení vyrazit na projížďku po dálnici nebo kartáčový myčky..
Květen 18, 20196 r Autor Tak dnes přidělané. Kupodivu i barva clony je totožná. Čekal jsem lehkou odchylku a nebo to jen nevidím.
Květen 18, 20196 r Autor Opticky by to mělo snížit vůz ale u auta velikosti Octavie mi to nepřijde. Takže je to jen doplněk.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.