Peppo Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Vie prosim niekto ako vyriesit tuto hlasku? Chcem spojazdnit android auto ale nejde to. Riesili ste to? V navode pisu ze aj Swing podporuje tuto funkciu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 tsi Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Musíš požiadať v servise,aby ti túto funkciu odomkli.Potom ti pôjde android auto.Len neviem,aká je cena za odomknutie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 16. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Neda sa to cez VAG? Pripadne nevie to niekto ako na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martab Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 nedá, musí se to dělat přes SWAP (nebo jak se to jmenuje) a bohužel to zatím nejde obejít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
havrosh Vloženo 16. Květen 2019 Sdílet Vloženo 16. Květen 2019 Jak rika @Martab SWaP kod je reseni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 a asi 200 € (5 000Kč) investícia ak dobre pamätám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peppo Vloženo 17. Květen 2019 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 (editace) Dakujem za info. Inak za tu cenu sa na to mozem vysr.....! Je to len vytahovanie penazi za to co sme uz raz kupili. Taka C3 to ma funkcie bez akychkolvek investicii. Editováno: 17. Květen 2019, autor: Peppo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1.4 tsi Vloženo 17. Květen 2019 Sdílet Vloženo 17. Květen 2019 Tiež sa mi to zdá drahé.Tú funkciu by mali dávať v sérii a bezplatne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 (editace) Mám Karoq model 2021 s rádiem Swing 6.5". Při objednání auta mi říkali, že půjde doobjednat drátový Smartlink. Za uvolnění cca 5 tis. Tak jsem auto objednal a chtěl jsem hned uvolnit Smartlink. Prý mají ve ŠA s tím nějaké problémy ať počkám a zkusím to v roce 2021 a zase nic. Prostě při zadání VINu mojeho auta není funkce dispozici :/ Nevíte kam se mám obrátit na navigaci by se mi zrcadlení hodilo... Editováno: 7. leden 2021, autor: provit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuchar7 Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Zkus poptat v jiném servisu, mělo by to jít. A proč sis to vlastně nedal rovnou do konfigurace nového auta? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 cau, zkus podrzet tlacitko menu nekolik vterin a dostanes se do servisniho menu kde muzes zobrazit podporovane swap kody. aktivacni klic na smartlink se objednava pod kodem 000 054 830A a dokaze to jen autorizovany servis jak uz je uvedeno vyse ve vlakne. resil jsem podobny problem ale servis nedokazal smartlink aktivovat a odkazal me nakonec na infolinku coz byla konecna stanice :( preju hodne stesti na servis a pevne nervy pri komunikaci s infolinkou... 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 7. leden 2021 Sdílet Vloženo 7. leden 2021 Prostě to byla chyba v komunikaci. Nedříve jsem zapomněl a potom jsem mu psal, že bych chtěl uvolnit i SmartLink. Do změny se jim to dávat nechtělo, ale prý nebude problém to aktivovat po dodání auta. Dneska jsem s ním mluvil a prostě Swinq 6,5" jen model 2021 si musí počkat. Když to bylo z výroby tak tam problém není. Prý mám počkat až na konec 1Q a snad to ŠA uvolní jiné informace nemá. Prý je jedno jestli to je Kodiak, Karoq nebo Fabie, u modelu 2020 není problém, tak se snad ve ŠA na to nevykašlou... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 Tak prý ve ŠA uvolnili dodatečnou aktivaci Smart Link pouze pro Bolero. Já si budu muset se Swing 6,5" počkat na 2 Q 2021. Jedná se pouze o model 2021. Snad se dočkám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Medved09 Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 ahoj, zkousel jsi psat ohledne aktivace smartlinku na swing na infolinku co na to odpovi? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 12. Únor 2021 Sdílet Vloženo 12. Únor 2021 Zatím jsem jednal jenom s prodejcem ŠA , ale jinak dobrej nápad :) zavolám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 15. Únor 2021 Sdílet Vloženo 15. Únor 2021 (editace) ODPOVĚĎ ŠA Vážený pane Víte, momentálně uvolnění funkce SmartLink pro Vaše vozidlo není k dispozici. Více informací zdali tato funkce bude uvolněna zatím nemáme. S pozdravem a přáním hezkého dne ŠKODA AUTO Infoline 800 600 000 Tak asi tak :( Editováno: 15. Únor 2021, autor: provit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 (editace) Tak v pondělí jdu na uvolnění fukce SmartLink do ŠA. Sice podle VINu to pořád nejde, pouze auta do r.v. 7 2020. Já mám 10 měsíc 2020 a po mém naléhání se nakonec tomu věnovali a zjistili, že by to mělo teoreticky jít :) . Tak je objednáno a v pondělí dám vědět, jak to dopadlo... Editováno: 12. Březen 2021, autor: provit 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KyAeRtOiQ Vloženo 12. Březen 2021 Sdílet Vloženo 12. Březen 2021 Tak ti držím palce. Já o dva týdny nemohl mít ofiko osvětlení spz u Yetiny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 17. Březen 2021 Sdílet Vloženo 17. Březen 2021 Tak nakonec, šel do radia Swing 6,5 " ve ŠA SmartLink normálně uvolnit ....nevím proč podle VINu píší, že u modelů vyrobené od srpna 2020 nelze aktivovat funkce Smartlink :( Cena 5670 Kč 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 29. Březen 2021 Sdílet Vloženo 29. Březen 2021 Smartlink pracuje dobře. Sice mám starší telefon Hammer, tak není odezva tak rychlá a trochu se hřeje :). Když jsem zkusil půjčený nový Apple, tak to bylo jiný kafe. Tak vím na co mám šetřit. Zatím mám stažený Waze, Pdcasts a Spotify . Máte ještě nějaké doporučení jakou použitelnou aplikaci stáhnou? Dík. 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P Kovar Vloženo 24. Duben 2022 Sdílet Vloženo 24. Duben 2022 V 17. 3. 2021 na 15:47, provit napsal: Tak nakonec, šel do radia Swing 6,5 " ve ŠA SmartLink normálně uvolnit ....nevím proč podle VINu píší, že u modelů vyrobené od srpna 2020 nelze aktivovat funkce Smartlink :( Cena 5670 Kč Dobrý den, Mohou se prosím zeptat kde vám nakonec pomohli. Řeším stejný problém a nikdo nic přesně neví. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provit Vloženo 24. Duben 2022 Sdílet Vloženo 24. Duben 2022 Byl to technik ze ŠA v Havl. Brodě (AUTORACEK), ale nakonec mi aktivovali SmartLink v Humpolci, ale prý ještě volal pro jistotu do HB vše AUTORACEK. Musím říci, že funguje super a Swing má pěkné rozlišení :) lepší jak Bolero. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P Kovar Vloženo 24. Duben 2022 Sdílet Vloženo 24. Duben 2022 Děkuji. Zkusím tam zavolat a domluvit se. Snad to půjde i na mém voze. Ještě jednou díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazan7 Vloženo 13. Září 2022 Sdílet Vloženo 13. Září 2022 Dobrý den , vlastním OIII FL 2018 S rádiem Swing 6.5" (barevný displej) BT, usb + sd. Rádio má tlačítko APP/ Hlasové ovládání když jsem na to klik - klasická věta nechte odemknout u svého prodejce. Dojel jsem do Autorizáku s tím že chci aktivovat smartlink a tam mi bylo řečeno, že to nepůjde. Že i když rádio má tlačítko na zapnutí smartlinku že to stejnak nepůjde. Tak nevím setkali ste se stim někdy? Napadlo mě jestli není aktualizace softwaru celého infotainmentu že jim nepůjde samotnej smartlink aktivovat ale k tomu už jsme se nedostali. Dík z případné odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.