lirap Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Já jsem měl dnes podivně zapocené přední LED světla... Někdo nějaká podobná zkušenost? Foceno v garáži kvalita nic moc, ale je to na lince denního svícení a ještě lehce na jedné mlhovce... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 Vlastnost dnesnych svetiel.Neries. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lirap Vloženo 17. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 No tohle teda řešit budu, přece se ty světla nemohou takhle zcela standardně potit? Za chvíli to nebude zapocené, ale zelené a plesnivé...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patrik1971 Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 (editace) Kizom krazom sa tu o tomto type zamlzeni pise v kazdej teme,tak si to precitaj a pochopis.Nicomu to nevadi,je to proste fyzikalny jav.Vyhnes sa sklamaniu pri navsteve servisu. Editováno: 17. Prosinec 2018, autor: Patrik1971 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janci47 Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 U S3 je o tom na fóre rozpísaného dosť...mne osobne sa nerosí, ale servis ti to zreklamuje/vymení/opraví jedine v prípade, že to zarosenie prekáža riadnemu svieteniu a teda osvetľovaciemu kužeľu. Problém je v tom, že xenón ani LED nevytvára teplo ako halogén, takže sa voda neodparí pôsobením tepla. To čo máš ty, to však nezasahuj do svetelného kužeľa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 17. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 17. Prosinec 2018 2043148_1 - Orosené světlomety, koncové svítilny a boční směrová světla.pdf 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 před 14 hodinami, lirap napsal: No tohle teda řešit budu, přece se ty světla nemohou takhle zcela standardně potit? Za chvíli to nebude zapocené, ale zelené a plesnivé...? plesnivé určitě nebudou. Pravda, nevypadá to hezky, ale na funkci světel to nemá vliv. A stejně ti to jako reklamaci neuznají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lirap Vloženo 18. Prosinec 2018 Autor Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 (editace) Na funkci světla asi ne, ale co blinkry? A o vizuálním efektu ani nemluvím... Prostě tohle si musí výrobce té lampy doladit a ne to házet na fyzikální jev... A mě se to stalo po příjezdu domů po cca 100 km a ne někde po rozjezdu, kde se to má do 5 min. odrosit... viz. příspěvek Pawouka. Karoserie taky nerezaví, byť na ni působí voda a sůl a podle fyzikálních jevů by měla...? Editováno: 18. Prosinec 2018, autor: lirap Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deto Vloženo 18. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2018 Ved skusit mozes, ale zbytocne ta to bude stat cas. Osobne som svetlomet reklamoval 2x na S3 a nepochodil.... a moje zarosenie bolo nasobne horsie. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Habi001 Vloženo 19. Prosinec 2018 Sdílet Vloženo 19. Prosinec 2018 viděl jsem to na mercedesu třidy S a taky s tím majitel nic nemohl dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Catexcavator Vloženo 12. leden 2019 Sdílet Vloženo 12. leden 2019 Pawouk- pěkný manuál od ŠA jak se zbavit zákazníků a odpovědnosti za závady. Jestli je to tak hezky sepsané i u ostatních možných důvodu k reklamaci tak to zaslouží značku kvality ,, ČECHŠMEJD". 3 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 18. leden 2019 Sdílet Vloženo 18. leden 2019 Tento problém je všude u všech automobilek i prémiových! Takže je potřeba se uklidnit a zvyknout si ;) 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pany Vloženo 22. leden 2019 Sdílet Vloženo 22. leden 2019 lirap-dnes jsem měl také lehce zamlžené světla i mlhovky(je jim zima?) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBoy Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 Chalani, vôbec by som sa nebál reklamovať zahmlievanie predných svetiel. Bol som v januári na prvej serviske , svetlá začali zahmlievať postupne (najprv len zľahka zarosenie na spodnom vnútornom okraji, potom aj kvapky, jazdím na AUTO svietenie) a v servise mi ich vymenili obe. Ráno som im auto predal, nafotili, o dve hodiny mi poslali info, že predné reflektory budú vymenené v rámci záruky. Asi je to najmä o prístupe servisu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 11. Duben 2022 Sdílet Vloženo 11. Duben 2022 (editace) @MacBoy předpokládám,že máš auto vyrobené do roku 2020.U těchto světel dochází k popraskání okrajů... vlivem pnutí z výroby.Časem právě dochází již k zmíněnému zamlžení světla... a zatékání.Reklamace je opravněná a na místě. Sám také budu již reklamovat druhé světlo... Editováno: 11. Duben 2022, autor: davi72 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MacBoy Vloženo 12. Duben 2022 Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 davi72 - auto bolo vyrobené v januári 2020 a popraskané okraje LED svetiel určite neboli. Uvidíme, či sa začnú opäť zahmlievať aj tieto vymenené ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davi72 Vloženo 12. Duben 2022 Sdílet Vloženo 12. Duben 2022 Mrkni na štítek .... kdy byla nová světla vyrobená.... jen pro zajímavost. Původní jsi měl ještě třeba "neupravené"....tak proto. Změnou technologie výroby...by už nemělo docházet k popraskání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.