Steve01 Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Ahoj, nechodí někdo na tyto prohlídky a jaké máte zkušenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gil Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Byl jsem párkrát a aspoń jsem si nechal seřídit světla. Nic návštěvou neskazíš, ale zázraky nelze čekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
...GeOrGe... Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Opravdu jen 99,- ?? Koukal jsem na stranky skodovky co vsechno kontrolujou,tak mi to prijde levny.. nebo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Opravdu jen 99,- ?? Koukal jsem na stranky skodovky co vsechno kontrolujou,tak mi to prijde levny.. nebo?? oni akorát zjistěj to co by jsi měl dělat před každou jízdou akorát to nastavení světel se může hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) Nejdu. Stejne jezdim dvakrat do roka na garancky, takze je to pro me naprosto zbytecny. Je to levny, ale vsechen material si hradis sam. (napr. i olej kterym ti neco prostriknou) Editováno: 24. Říjen 2006, autor: NiceOne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 (editace) Nejdu. Stejne jezdim dvakrat do roka na garancky, takze je to pro me naprosto zbytecny.Je to levny, ale vsechen material si hradis sam. (napr. i olej kterym ti neco prostriknou) Tak tak, jak píše NiceOne. Zaplatíš 99,- + materiál. I když na některej maj přitom v akci - pokud je ovšem útrata vyšší než 1000Kč Jinak stíhám taky dvě prohlídky do roka, takže pro mě taky k ničemu Editováno: 24. Říjen 2006, autor: inya Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 Nejdu. Stejne jezdim dvakrat do roka na garancky, takze je to pro me naprosto zbytecny.Je to levny, ale vsechen material si hradis sam. (napr. i olej kterym ti neco prostriknou) Tak tak, jak píše NiceOne. Zaplatíš 99,- + materiál. I když na některej maj přitom v akci - pokud je ovšem útrata vyšší než 1000Kč Jinak stíhám taky dvě prohlídky do roka, takže pro mě taky k ničemu tak tak v unoru jsem byl na 45 000 km a tento tyden jdu na 60 000 km takze jsem klidny a na nejake kontroly za kilko nechodim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luckyluck Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 hm, já na zimní prohlídce byl a docela spokojenost.. stejnak jsem musel něco nechat udělat, tak když už jsem tam byl.. Je to taková mini garančka. A hlavně musím říct, že to auto opravdu prolezli.. Takže pro lidi, co se o auto vůbec nestarají - ideální.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 24. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2006 hm, já na zimní prohlídce byl a docela spokojenost.. stejnak jsem musel něco nechat udělat, tak když už jsem tam byl..Je to taková mini garančka. A hlavně musím říct, že to auto opravdu prolezli.. Takže pro lidi, co se o auto vůbec nestarají - ideální.. Tak nevím jak kde, ale zkontrolovat nabití baterky, bod tuhnutí chladící kapaliny, náplň v ostřikovačích, olej a vyměnit kola zvládne kdejakej moula, a aby mi tam za 50 Kč dolili litr kapaliny do ostřikovačů, fakt díky. A nejezdím už ani na garančky, olej mi vycucne kámoš a zbytek si projdu, prt, servisy kde nezvládnou ani dát správně pylový filtr nemají podle mě význam. Jediné co mě mrzí je záruka mobility, ale co se dá dělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dundee Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Já plánoval jarní prohlídku a přímo ve škodovce mě odkázali na místní STK, kde mi prohlídli všechno a zadarmo (servis tam poslal i svoje lidi, kteří tam kontrolovali řídící jednotky, provozní kapaliny a pod.) Předzimní prohlídky nechodím, protože mi ve stejném termínu vždycky vyjde garančka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Já plánoval jarní prohlídku a přímo ve škodovce mě odkázali na místní STK, kde mi prohlídli všechno a zadarmo (servis tam poslal i svoje lidi, kteří tam kontrolovali řídící jednotky, provozní kapaliny a pod.)Předzimní prohlídky nechodím, protože mi ve stejném termínu vždycky vyjde garančka Zatím jsem tady jedinej kdo tady z těch prohlídek není odvázanej, ale nevím, řídící jednotka buď funguje nebo ne a to auto stejně hlasí hned, s tím má jistě každý už pár zkušeností a nechávat si kontorlovat hladinu náplní... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Jezdím pravidelně jak jarní tak i zimní prohlídky......nechávám rovnou při tom mejt a pastovat auto. A těch 99Kč mě nezruinuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Jezdím pravidelně jak jarní tak i zimní prohlídky......nechávám rovnou při tom mejt a pastovat auto. A těch 99Kč mě nezruinuje. to se máš, že ti to za kilo i navoskujou, mě to možná tak poškrábou nebo jinak dokurvěj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 to mytí a voskování samo platím....ale dělám to jako jednu akci...takže prohlídka 99+mytí a voskování.... :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 jo takle já myslel, že to máš v tý ceně, taťulda to u opelu takle má, umejou, vyluxujou, nablejskaj, auto je po servisu jak nový ikdyž nadruhou stranu já bych nikoho mejt auto nenechal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 25. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 25. Říjen 2006 Me myje posledni dobou auto otec. Uz me to stve protoze me to vzdycky bavilo Ale co nebudu se s nim hadat, pokud nechce abych mu je pujcoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Tak se musím přiznat, že jsem se dnes taky objednal na prohlídku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Tak se musím přiznat, že jsem se dnes taky objednal na prohlídku... já na to asi seru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 za 99Kč si auto prohlídnu sám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strojvůdce Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Tak se musím přiznat, že jsem se dnes taky objednal na prohlídku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fíla Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 za 99Kč si auto prohlídnu sám přesně, a seřízení světel si nechám udělat za 2 měsíce na STK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Na zdi v garáži mám rysky a není problém kontrolovat nastavení světel, oni se totiž motorky naklápění nikdy nenastaví přesně do stejné pozice, tak na to koukám celkem pravidelně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Jenom taková zajímavost, když budete na týhle prohlídce a zjistí vám nějakou závadu, vy se rozhodnete, že jí necháte opravit a bude to oprava za víc než 1000,-Kč, tak dostanete zadarmo origo nový přední stěrače, který normálně stojí 670,-... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NiceOne Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 Jenom taková zajímavost, když budete na týhle prohlídce a zjistí vám nějakou závadu, vy se rozhodnete, že jí necháte opravit a bude to oprava za víc než 1000,-Kč, tak dostanete zadarmo origo nový přední stěrače, který normálně stojí 670,-... No nekupto, za ty prachy. Ja si koupim gumicky za 20/ks i bez zavady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pava Vloženo 26. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 26. Říjen 2006 (editace) Já už mám prohlídnuto. Spojil jsem v jedno: zimní prohlídku + prohlídku 60 tkm výměna svíček, palivového filtru, vzduchového filtru, kontrola oleje v převodech, kontrola rozvodů. Celé to stálo 480,-Kč. Materiál jsem měl svůj Dostal jsem i dárek, takového malého termo sněhuláka, nevím jestli to znáte, je to takový polštářek naplněný takovým jakoby gelem ve kterém plave plíšek. Ten když se promne, vznikne chemická reakce a polštářek se ohřeje. Je to dobré např. na ohřátí rukou po nasazování sněhových řetězů. Celkově s prohlídkou spokojenost Editováno: 26. Říjen 2006, autor: pava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.